Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti decorezi casa in functie de zodie

Trasaturile zodiei te ajuta sa faci alegerile cele mai bune cand vine vorba de amenajarea locuintei.

Capricorn – totul pentru confort

amenajarea locuintei Foto: Africa Studio, Shutterstock

Iti doresti o casa in care, inainte de orice, sa te simti bine, fara sa fie neaparat in ultimele tendinte, ci dimpotriva, mobilata traditional, chiar vintage, cu elemente din lemn masiv, piele naturala sau fier forjat, suficient de rezistente incat sa tina o viata. Sigur ai prin casa cateva obiecte, mostenite sau cumparate, cu o vechime apreciabila, cu care te mandresti de cate ori iti trece cineva pragul. Te atrag decorurile naturale, din piatra sau lemn, in nuante pamantii, culese sau cumparate chiar de tine din diverse locuri. Ca sa spargi un pic monotonia, iti prinde bine si un element personalizat, poate legat de meseria pe care o practici, nu de putine ori, si in afara orelor de serviciu.

Varsator – iesit din tipare

amenajarea locuintei Foto: By Africa Studio, Shutterstock

Citește și:

Originalitatea descrie cel mai bine locuinta unui Varsator. Nu respecti deloc tiparele, iti place sa combini piese de mobilier apartinand unor stiluri diferite sau chiar opuse, care totusi arata mai mult decat interesant impreuna, sau cel putin tu vei sustine asta pana in panzele albe. La tine se pot gasi obiecte lucrate manual, picturi abstracte, pereti falsi sau usi glisante, noptiere improvizate chiar de tine, aparaturi care folosesc tehnologie de ultima ora, de la robotul de bucatarie care gateste aproape singur, pana la cel mai silentios aspirator, cu care vei curata covorasul... tesut de bunica. Orice iti este permis. In alta ordine de idei, ai nevoie in preajma ta de multe plante si de multa lumina.

Pesti – boem

design interior Foto: By Photographee.eu, Shutterstock

Peste fiind, probabil acorzi atentie deosebita decorarii baii, dotata, daca iti permite spatiul si bugetul, cu jacuzzi sau macar cu o cada incapatoare, pe marginea careia asezi cu grija scoici, pietre de rau si lumanarele parfumate. Obiectele si temele care sa-ti aminteasca de mare sunt o sursa de bine sufletesc si de inspiratie, asa ca le poti aseza oriunde in casa. O micuta cascada, un acvariu sau macar un tablou infatisand o apa curgatoare, peretii, draperiile ori lenjeriile in nuante de albastru te ajuta sa te destinzi si sa te simti in largul tau. Un hamac suspendat in camera de zi poate fi o super-idee de relaxare, iar clopoteii de vant atarnati la usa te inveselesc instant...

Citește și:

Foto prima pagina: united photo studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc