Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti decorezi casa in functie de zodie

Trasaturile zodiei te ajuta sa faci alegerile cele mai bune cand vine vorba de amenajarea locuintei.

Balanta – rafinat, fara cusur

amenajarea locuintei Foto: By Photographee.eu, Shutterstock

Cu un bun gust desavarsit, Balanta este mereu laudata de cei care-i trec pragul pentru modul in care isi decoreaza locuinta. Semn de aer, ai nevoie de un spatiu aerisit, echilibrat, simetric, pe care il organizezi cu talent de designer, simplu, fara excese, in culori pastelate, astfel incat sa transmita o stare de calm si relaxare. Cum esti dominata de Venus, criteriul dupa care alegi obiectele de mobilier este in primul rand estetic. E putin probabil sa-ti lipseasca din casa un tablou frumos inramat, un pian, o statueta sau alta opera de arta la care tii nespus. Pentru ca poti fi uituca si imprastiata uneori, e bine sa ai la vedere o tabla de scris notite, pentru tine si pentru cei dragi.

Scorpion – intim si misterios

amenajarea locuintei Foto: By Photographee.eu, Shutterstock

Citește și:

Casa ta este un templu personal si un cuibusor de nebunii, in care vor domina culorile intense, senzuale, parfumurile fine si elementele misterioase, cu semnificatii pe care numai tu le cunosti. Niciun taburet, nicio vaza si nicio carte din biblioteca nu sunt se afla acolo intamplator. Dormitorul este locul tau de suflet, pe care vei vrea cu tot dinadinsul sa-l personalizezi: materiale fine, un pat altfel, poate rotund, poate cu saltea cu apa, care sa transforme somnul intr-un rasfat al simturilor, la asta visezi... Desi te fascineaza nuantele de rosu, visiniu si caramiziu, nu le folosi in exces, pentru a nu te tulbura in momentele in care nu esti in apele tale.

Sagetator – cat mai comod

design interior foto: By Photographee.eu, Shutterstock

Te avantajeaza locuintele open-space care iti ofera libertate de miscare. Pentru ca-ti place sa te simti aproape de natura, e o idee buna sa ai un pervaz sau un balcon intreg plin cu flori colorate, compatibile cu optimismul tau nativ si din acelasi motiv e foarte probabil sa-ti personalizezi peretii cu picturi, fototapet cu peisaje naturale sau stickere tematice indraznete adaptate fiecarei incaperi in parte. Ti s-ar putea parea interesant un pat la nivel cu podeaua sau unul ultramodern, rabatabil, care sa se transforme in dulap pe timpul zilei. Pentru ca adori calatoriile, poti colectiona nu doar banali magneti de frigider, ci si diverse obiecte exotice din tari straine.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc