Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce te streseaza si ce te calmeaza in functie de zodie

Ce declanseaza stresul in functie de zodia ta si cum iti recapeti linistea?

Rac

in functie de zodie

Sensibila cum esti, te stresezi din nimic. Ai mereu senzatia ca nu ai facut destul sau, dimpotriva, ca ai facut prea mult, te invinovatesti si suferi. Cel mai tare te afecteaza cand nu primesti destula atentie si apreciere. Te inchizi in tine si refuzi cu inversunare sa comunici, astfel ca nimeni nu reuseste sa afle ce se ascunde in spatele tristetii tale fara sfarsit.

Te relaxezi instant... scriind. Desi primul gand este sa mananci, si inca mult, cand te napadesc emotiile, mai sanatos este sa-ti exprimi gandurile scriind intr-un jurnal, pictand, ascultand muzica.

Leu

stres in functie de zodie

Nu suporti sa nu-ti fie recunoscute meritele si autoritatea. Daca cineva te contrazice in public sau trece peste cuvantul tau, te faci foc si pulbere. Insa cel mai mult te streseaza perspectiva ca ai putea sa gresesti, sa esuezi, sa nu reusesti sa-ti tii promisiunile, sa te faci de ras dupa ce te-ai batut cu pumnul in piept ca faci, ca dregi, ca poti, ca esti cea mai buna.

Citește și:

Te relaxezi instant... investind in imaginea ta. Iti recapeti buna-dispozitie de indata ce-ti cumperi o pereche de pantofi stiletto, o rochie diafana si un parfum scump. Sau cand iesi de la coafor!

Fecioara

in functie de zodie

Pentru ca esti foarte stricta cu tine si cu ceilalti, te streseaza multe lucruri, in special cele care ameninta sa te indeparteze de zona ta de confort. Te simti terorizata de deadline-urile stranse, pe care nu stii daca poti sa le respecti, te scot din minti oamenii care nu reusesc sa mentina ordinea, sa respecte reguli simple. Si cel mai tare te sperie neprevazutul, situatiile care te prind nepregatita.

Te relaxezi instant... daca iei o pauza. Una activa, in care sa pui lucrurile in ordine sau sa faci ceva migalos, un machiaj, o coafura o haina tricotata.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc