Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce te streseaza si ce te calmeaza in functie de zodie

Ce declanseaza stresul in functie de zodia ta si cum iti recapeti linistea?

Balanta

stres in functie de zodie

Iti faci tot timpul griji pentru modul in care arati, detesti kilogramele in plus, te agiti sa mananci corect si cat mai sanatos. Te sperie singuratatea si te intristeaza sa fii tinuta la distanta sau tratata cu raceala de cei dragi. Insa ca sa vorbim despre lucruri serioase, cel mai tare te streseaza nedreptatea. Detesti sa stii ca un lucru nu este corect, iar tu sa nu poti interveni pentru a-l schimba.

Te relaxezi instant... prietenii, sotul, copiii. Cu ei poti vorbi despre tot ce ai pe suflet, incurajarile lor te remonteaza instant. Iti face bine si sa dansezi, sa cumperi flori sau sa citesti o carte motivationala.

Scorpion

in functie de zodie Grijile tale sunt profunde, iar framantarile pe care le traiesti ating adesea o intensitate greu de imaginat de cei din jurul tau. Te streseaza enorm orice suspiciune nelamurita, orice cuvant prost plasat pe care nu ti-l poti explica si ti-e aproape imposibil sa-ti controlezi gandurile negative sau gelozia. Cel mai mult te temi de tradarea celor pe care-i iubesti.

Citește și:

Te relaxezi instant... cu sex. Erotismul e o latura a ta foarte bine conturata, iar contactul fizic, atingerile senzuale, imbratisarile tandre alunga orice urma de nemultumite. Pentru moment.

Sagetator

cum te relaxezi in functie de zodie Optimismul nativ si gandirea pozitiva te ajuta sa nu te stresezi decat foarte rar. Te enervezi doar daca esti nevoita sa-ti schimbi planurile, sa renunti la ceva ce-ti doreai demult sau daca pierzi un pariu cu tine, o sansa, o competitie. Stresant ti se mai pare sa-ti consumi timpul cu lucruri banale, sa fii lasata sa astepti sau sa fii obligata de imprejurari sa procedezi altfel decat simti.

Te relaxezi instant... plecand departe. O calatorie este tot ce-ti trebuie ca sa te detasezi de stres. Daca nu-ti permite timpul sa iesi din oras, fa un drum macar pana in parc, sa te incarci cu energie.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc