Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce te streseaza si ce te calmeaza in functie de zodie

Ce declanseaza stresul in functie de zodia ta si cum iti recapeti linistea?

Capricorn

stres in functie de zodie

Nimic nu te enerveaza mai tare decat sa muncesti degeaba. Pentru tine munca e o activitate pe care o tratezi cu toata seriozitatea si pe care incerci s-o faci cat mai bine poti, dar si un refugiu, o reusita personala. Cand nu esti rasplatita pe masura, ai parte de un stres major. In rest, esti cat se poate de organizata si te panichezi numai la gandul ca ai putea sa pierzi controlul.

Te relaxezi instant... in liniste. Te relaxeaza timpul petrecut in natura, inconjurata de copaci, de flori. O vizita intr-o statiune montana sau in prezenta animalelor de companie te ajuta.

Varsator

stres in functie de zodie

Urasti din suflet lucrurile impuse si nu accepti in ruptul capului sa fii luata la rost pentru ca ai procedat altfel decat spun normele sau decat se asteapta cineva. Te irita perspectiva de a-ti pierde libertatea, de a deveni un robotel care danseaza dupa cum i se canta. Cel mai mult te agiti cand vrei sa schimbi lumea, sa faci ceva inedit, original, dar intampini dificultati.

Citește și:

Te relaxezi instant... de una singura. Vezi un film, citeste o carte, fa-ti bagajul si pleaca singura din oras cateva zile. Lasa-i pe ceilalti sa-ti simta lipsa si sa te caute.

Pesti

in functie de zodie

Cum esti o fire visatoare, cel mai tare te streseaza sa fii nevoita sa te organizezi, sa respecti termene, sa fii disciplinata. Mici sau mai mari suferinte iti aduc si oamenii care profita de ajutorul tau, moral sau financiar, fara sa aiba intentii sau sentimente sincere. Una din angoasele tale este ca ai putea fi ranita sau abandonata de cei pe care-i iubesti.

Te relaxezi instant... la mare. Nisipul, apa, zgomotul valurilor te ajuta sa te simti acasa si sa te regasesti. Masajul, meditatia, muzica te ajuta si ele. Evita sa te relaxezi cu alcool.

Foto prima pagina: By Nomad_Soul, Shutterstock

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc