Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti petreci toamna in functie de zodie

Care sunt activitatile preferate ale fiecarei zodii toamna.

Rac – garnisesti camara

zodii toamna

Vinete coapte, muraturi, dulceturi, nimic nu-i lipseste din camara unei gospodine desavarsite cum e femeia Rac. Daca nu ti-a permis timpul sa te ocupi de toate astea, tot de bucuri ca un copil de serile in care imparti cu ai tai o delicioasa placinta cu mere sau felii fierbinti de dovleac copt.

Leu – numeri zilele pana la vara

activitati toamna zodii

Leul iubeste vara si caldura. Daca ai putea trai intr-o toropeala continua, ai fi cel mai fericita, asa ca zilele care se termina mai repede si aerul tot mai racoros te fac sa te gandesti deja cu jind la vara care vine. Divinizezi fiecare raza de soare si te rogi sa mai intarzie iarna macar putin...

Fecioara - petreci mai mult timp cu familia

activitati toamna zodii

Pentru tine, toamna e un anotimp potrivit sa te reorganizezi, sa-ti ingrijesti florile, sa schimbi decorul in casa, sa te preocupi de familie si camin. Organizezi activitati recreative cu cei dragi, gatiti impreuna, faceti teme, poate vizitati o rezervatie naturala sau o ferma cu multe animale.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc