Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti petreci toamna in functie de zodie

Care sunt activitatile preferate ale fiecarei zodii toamna.

Balanta – te bucuri ca schimbi vestimentatia

activitati toamna zodii

Singurul gand care te inveseleste cand vine toamna este ca vei putea sa-ti etalezi esarfele, puloverele si accesoriile preferate de sezon. Sau sa dai o raita prin magazine in cautarea unora noi. Pe de alta parte, firea ta romantica si calda te face sa adori plimbarile lungi si frunzele cazatoare.

Scorpion – te imunizezi

activitati toamna zodii

Firea ta melancolica si anxioasa nu se intelege prea bine cu acest sezon considerat de multi trist si deprimant. Te debusoleaza vremea schimbatoare si nu te gandesti decat cum sa te pui la adapost de raceli si gripe. E momentul cand iti faci plinul cu ceaiuri si suplimente de la farmacie.

Sagetator – ia cortul si du-te!

toamna zodii

Pentru Sagetator despartirea de vremea calda, de soare, nu e una nici dorita, nici usoara. Iti place sa te plimbi, sa explorezi, iar o prognoza meteo nefavorabila te descumpaneste nespus. Pana mai poti, petrece-ti tot timpul liber afara, pleaca cu cortul, cu rulota, fa multa miscare in aer curat!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc