Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti petreci toamna in functie de zodie

Care sunt activitatile preferate ale fiecarei zodii toamna.

Capricorn – te bucuri de natura

toamna zodii

Zodie de Pamant, nu-ti pasa foarte tare cum e vremea, te simti la fel de bine in natura indiferent de anotimp, si pe ploaie, si pe frig. Daca ai o mica gradina, te ocupi de ea, daca nu, iti poti organiza una pe balcon sau intr-un coltisor de casa. Si-ti faci planuri despre cum o sa arate bradul de Craciun.

Varsator – mai mult timp cu prietenii

zodii toamna

S-au terminat concediile, iar tu profiti de toamna sa sa te revezi cu prietenii dragi. La tine acasa, la un pahar de vorba, de vin fiert si cu o portie de castane coapte, sau la o cafenea, printre frunzele care-ti fosnesc sub talpi si te fac nostalgica dupa povestile verii.

Pesti – mai vezi o data marea

zodii toamna

Responsabilitatile aduse de inceperea scolii, bilanturile de final de an te impovareaza si te obosesc. Esti deja nostalgica dupa vara, asa ca lasa totul balta si relaxeaza-te la mare in aceste ultime zile calduroase si prietenoase. Pentru confort emotional, incearca o peltea de gutui si o placinta buna!

Citește și:

Foto prima pagina: By Subbotina Anna, Shutterstock

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc