Setari Cookie-uri

Astrologie: De unde vine si ce simbolizeaza semnul tau zodiacal

Fiecare din cele 12 zodii are o legenda, ele fiind asociate in Grecia antica unor constelatii vizibile periodic pe cer.

Rac

semnificatia simbolului zodiei

Simbolul Racului, format din doua cercuri si doua semilune pozitionate in oglinda, deschise una catre cealalta, arata nevoia acestuia de intimitate, de iubire, sensibilitatea si emotiile intense pe care le traieste si le impartaseste acest nativ. Evita conflictele si adora armonia si securitatea interioara. In mitologia greaca, asociat cu constelatia Racului era Karkinos, crabul gigantic trimis pe Pamant de Hera pentru a-l invinge pe Hercule.

Leu

simbolul zodiei

Simbolul grafic al acestui semn zodiacal nu contine linii drepte, doar curbe, asezate astfel incat imita coada unei feline. Semnifica flexibilitatea Leului, capacitatea lui de a de adapta, cat si generozitatea, natura sufletista. Astfel, Leul este, inainte de orice, un excelent prieten, dar si un lider extraordinar. Constelatia Leului era asociata de greci cu Leul din Nemeea, un animal fioros invins de Hercule, pentru a salva linistea orasului.

Citește și:

Fecioara

simbolul zodiei

Este unul dintre cele mai complicate semne: seamana cu litera M, completata de o curba a carei semnificatie este imbinarea dintre sentimente si ratiune, dintre dorinta de imbogatirea spirituala si cea de a aduna rezultate, recunoasteri materiale. Este o zodie loiala si foarte dedicata, care se organizeaza excelent. In vechime, era asociata cu zeita Astrea, o fecioara considerata intruchiparea inocentei, dar si a dreptatii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc