Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii APRILIE 2020: Resetare. Evoluție la nivel personal și colectiv

Din punct de vedere astrologic, este un context în care ne putem reseta, putem evolua la nivel personal și colectiv, lăsând în urmă tot ce este greșit, incorect și nociv.

Începutul primăverii, care ar trebui să ne găsească plini bucurie și speranță, se petrece anul acesta într-un context nefericit care ne dă tuturor o stare de nelinște și teamă. Chiar și așa, avem în fața noastră o nouă lună calendaristică, noi întrebări, angoase, dar și motive de bucurie, de sărbătoare. Din punct de vedere astrologic, este un context în care ne putem reseta, putem evolua la nivel personal și colectiv, lăsând în urmă tot ce este greșit, incorect și nociv.

Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile

horoscopul lunii aprilie: luna plina in Balanta

Image by beate bachmann from Pixabay

Mercur intră în Berbec pe 11 aprilie și ne aduce un imbold puternic de a ne exprima ideile într-un mod incisiv, impulsiv, pe care trebuie să-l revizuim. Tot în această lună putem fi nevoiți să acceptăm schimbări pe care altădată nici nu le-am fi luat în calcul, iar unii vor descoperi adevăratele intenții, sentimente sau competențe ale persoanelor din anturajul lor. Luna Plină din 8 aprilie se petrece în Balanță, iar Luna Nouă are loc pe 23 aprilie, în semnul Taurului.

Citește și:

Horoscop aprilie Berbec: Reușești să-ți păstrezi mintea limpede

Deși treci prin stări dintre cele mai incomode și neobișnuite, reușești să-ți păstrezi mintea limpede și să-i scoți și pe alții din derivă. Soarele e în semnul tău primele săptămâni din lună, cu o doză de protecție și noroc, iar din 11 aprilie, Mercur intră în Berbec și-ți aduce o schimbare de perspectivă. Pe de o parte, trebuie să-ți temperezi ieșirile nervoase (ai tendința să spui lucruri pe care nimeni nu-și dorește să le audă), pe de alta, ai mult curaj și spirit de inițiativă, poți încheia un drum și începe un altul, mai provocator și productiv. Cu cât faci mai multă mișcare indoor, cu atât ai mai multe șanse să treci cu bine și de carantină și de excesele de Paște. Pentru tine e vital să rămâi activă!

Citește și:

Horoscop aprilie Taur: Ai grijă de tine

Schimbările te scot din ritm, iar în ultima vreme întreaga rutină ți-a fost dată peste cap de-a binelea. Ca să te relaxezi, ocupă-te de tine, de felul în care arăți, vopsește-ți părul, începe un tratament cosmetic intensiv. Pare un sfat total superficial, când țara „arde“, dar e cam singura cale să rămâi într-o dispoziție acceptabilă, mai ales că Venus rămâne în Taur toată luna aprilie și-ți amplifică aceste preocupări. După 19 aprilie, când Soarele intră în semnul tău, ești răsfățată de cei dragi și simți că prinzi forțe noi, accentuate de Luna Nouă din 23 aprilie, care se petrece în Taur. După data de 27 aprilie, când Mercur intră și el în Taur, te vei exprima mult mai ușor, prin fapte și vorbe.

Citește și:

Horoscop aprilie Gemeni: Ai nevoie de odihnă

Dacă tot ai ceva timp în plus la dispoziție, nu ți-l petrece căutând știri și citind documente științifice până târziu în noapte. Dormi mai mult, fiindcă ai nevoie din plin de odihnă, mai ales acum când sistemul imunitar trebuie să funcționeze optim. Emoțiile puternice pe care le negi și interiorizezi îți pot face necazuri. Nu-ți ignora sentimentele de angoasă, vorbește deschis despre ceea ce simți și crezi, chiar dacă ai o părere diferită de a majorității. Ai putea redescoperi acum pe cine merită să ai aproape de suflet și chiar să reînnozi legături mai vechi, cu cineva de departe. Nu te contrazice cu șefii și nu purta discuții inutile și obositoare cu nimeni!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc