Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii APRILIE 2020: Resetare. Evoluție la nivel personal și colectiv

Din punct de vedere astrologic, este un context în care ne putem reseta, putem evolua la nivel personal și colectiv, lăsând în urmă tot ce este greșit, incorect și nociv.

Horoscop aprilie 2020 Balanță: Ești recunoscătoare

Chiar dacă nu e nici pe departe o perioadă roz, știi că nu ești singură și asta își dă speranță. În cele mai delicate momente vei avea toate motivele să te simți recunoscătoare pentru sprijinul pe care-l primești de unde nu te-aștepți și, mai ales, când nu te mai aștepți. Luna Plină din 8 aprilie se petrece în semnul tău și îți accentuează sentimentul de vulnerabilitate, dar îți și dezvăluie profunzimea sentimentelor celor pe care-i ai aproape și eforturile pe care sunt dispuși să le facă pentru tine. Ce contează cel mai mult acum este ca tu și partenerul de cuplu să fiți o echipă unită! Tot ce se întâmplă acum te maturizează și te determină să fii mult mai conștientă de ceea ce ai.

Citește și:

Horoscp aprilie 2020 Scorpion: Ești favorizată pe plan sentimental

Încă din prima parte a lunii pot să apară schimbări importante în privința locului de muncă ori a atribuțiilor care îți revin. Nu te grăbi să iei decizii și nu te baza foarte mult pe ajutorul necondiționat al persoanelor apropiate, fiindcă există riscul să nu-ți poată fi oferit. Pe fondul stresului pe care îl trăiești zilnic, vor fi momente în care te vei simți neputincioasă, slăbită, poți chiar să ai tot felul de dureri, închipuite sau nu. Păzește-te de riscul ipohondriei și de cel al debusolării! Sănătatea sufletească este cea mai importantă în perioada asta, restul se vor rezolva la timpul potrivit. Dacă ești într-o relație, conexiunea cu partenerul funcționează excelent în aprilie.

Citește și:

Hooscop aprilie 2020 Săgetător: Reorganizare este cuvântul cheie al lunii

Urăști să fii ținută pe loc, dar în perioada asta trebuie să ai multă răbdare cu tine și cu cei din jur și să înveți să-ți reorganizezi proritățile. În privința situației financiare, chiar dacă ai ceva bani disponibili, nu-i risipi, oricât ar fi de tentante cumpărăturile online de Paște. Dacă partenerul de cuplu e mai chibzuit de fel, dă-i voie să facă el planul de cheltuieli pentru perioada următoare. Trebuie să pui obligațiile înaintea distracției, și munca înaintea relaxării, chiar dacă te simți nedreptățită. Cu cât dai dovadă de mai multă maturitate și precauție, cu atât îți merge mai bine, atât pe plan profesional, cât și în relația de cuplu. Mobilizează-te și concentrează-te!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc