Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii APRILIE 2020: Resetare. Evoluție la nivel personal și colectiv

Din punct de vedere astrologic, este un context în care ne putem reseta, putem evolua la nivel personal și colectiv, lăsând în urmă tot ce este greșit, incorect și nociv.

Horoscop aprilie Capricorn: Te adaptezi

În ultima parte a lunii partenerul de cuplu sau altă persoană pe care o iubești enorm te pot surprinde total cu deciziile lor sau cu ideile pe care le au. Trebuie să te adaptezi și să accepți lucrurile așa cum sunt, mai ales dacă, pentru moment, n-ai alternative. Simți nevoia, mai mult ca oricând, să fii ascultată, să se țină cont de ceea ce simți și să ți se confirme că ai alături un partener de cursă lungă, pe care te poți baza. În ultima parte a lunii trebuie să te implici total, emoțional și financiar, dacă cineva drag are nevoie de sprijin. Fă-ți din timp lista cu tot ce vrei să cumperi de Paște și nu face excese anul ăsta, chiar dacă poți câștiga peste așteptări în perioada următoare.

Horoscop aprilie Vărsător: Favorita astrelor

Ai multă energie și o groază de inițiative, sub imboldul planetei Marte, care se află în semnul tău și luna asta. Piedicile pe care le întâmpini te fac să-ți piezi din entuziasm, dar nicidecum nu renunța! Familia este una dintre sursele neașteptate de stres, dar nu te afectează dacă nu ții cont de părerile prăpăstioase. Profită de susținerea astrelor și implică-te într-o activitate nouă, provocatoare, fie legată de job, fie de felul în care arăți. E un moment prielnic pe plan profesional (poți prinde din zbor o ocazie excelentă, încă din prima parte a lunii) și sentimental (mai ales dacă ți-ai pus în gând să cucerești pe cineva), așa că pune-te în valoare!

Citește și:

Horoscop aprilie Pești: Ai nevoie de o pauză

Oricât de supărătoare este situația în care te afli și oricât de greu ți-ar fi să-ți cenzurezi stările negative, nu trebuie să uiți că nimic din ce ți se întâmplă nu e permanent. În plus, o pauză de la viața socială intensă îți face bine, e o ocazie să aprofundezi ce simți și ce perspective ai. Mulți Pești vor avea norocul să recupereze niște bani sau să găsească o variantă de a-și menține câștigurile pe linia de plutire în viitor. Nu e cazul să te implici sau să rămâi într-o relație pe care nu ți-o dorești, doar de dragul stabilității materiale. În general, e bine să fii precaută luna asta înainte să iei decizii sau să faci promisiuni pe care apoi nu le mai poți retrage cu ușurință.

Citește și:

Featured foto by Peshkova via Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc