Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii APRILIE 2020: Resetare. Evoluție la nivel personal și colectiv

Din punct de vedere astrologic, este un context în care ne putem reseta, putem evolua la nivel personal și colectiv, lăsând în urmă tot ce este greșit, incorect și nociv.

Horoscopul lunii aprilie Rac: Primești ajutor neașteptat

Continuă și în aprilie momentele în care simți că te afli într-un labirint fără ieșire și fără sfârșit. Pe lângă faptul că starea asta nu-ți face bine, dacă îți verși năduful asupra celor care îți sunt în preajmă, nu faci decât să pui paie pe foc. Îndepărtează-te de orice persoană care îți îngreunează situația ori te descurajează și mai ales, ai grijă la tendința de a te lăsa influențată de zvonuri fără să le verifici mai întâi. Chiar dacă multe planuri pică de pe o zi pe alta, nu e cazul să accepți orice compromis sentimental sau financiar. Poți primi ajutor sau măcar niște idei bune de la cine nu te-aștepți. Foarte important: de Paște, petrece și cheltuiește cu măsură!

Citește și:

Horoscopul lunii aprilie Leu: Ai nevoie de răbdare

Unii Lei vor întâmpina dificultăți legate de locul de muncă, iar faptul că nu poți controla situația îți dă dureri de cap, la propriu, sau alte manifestări nedorite la nivel fizic. Încearcă să te concentrezi asupra atuurilor tale, să gândești pozitiv și să-ți pui prioritățile în ordine. Dacă un lucru pe care ți-l dorești nu se materializează chiar acum, nu dramatiza: vei avea șanse de a-l îndeplini mai târziu. Ai răbdare și încearcă eviți tensiunile cu șefi sau alte persoane de care poți avea nevoie în viitorul apropiat. Rezistă și tendinței de a te lua la întrecere cu partenerul de cuplu, pentru că nu veți câștiga nimic dintr-o confruntare, mai ales într-un context deja fragil.

Citește și:

Horoscopul lunii aprilie Fecioară: Ești pe lista celor favorizați

Dacă ai putea să-ți controlezi teama și panica la fel de bine cum reușești să faci cu toate celelalte lucruri... Dar te simți copleșită de nesiguranță și exasperată de toate schimbările pe care trebuie să le faci, inclusiv cât privește conviețuirea cu partenerul de cuplu. Nu este ușor să ajungeți la un numitor comun, dar dacă reușiți, va fi de bun augur pentru o lungă perioadă. Veniturile pot deveni insuficiente în condițiile în care alții depind total de tine, dar vestea bună e că ai destule merite la serviciu încât să fii pe lista celor favorizați. Lucrurile se vor schimba în bine în perioada următoare, când poți găsi o soluție salvatoare din punct de vedere financiar. Fii deschisă la domenii noi de activitate!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc