Setari Cookie-uri

Horoscop KARMIC: Ce lecție spirituală înveți în 2020?

Descoperă din horoscopul karmic ce cumpănă ai de trecut în acest an pentru a evolua spiritual

Anul 2020 este cel puțin interesant din perspectivă astrologică datorită prezenței profesorului karmic, Saturn, în zodia de domiciliu, Capricorn – semnul lecțiilor și al meritelor și mai apoi intrarea lui în Vărsător, semn al progresului și al schimbăriiI. Acest lucru înseamnă că avem de trecut două praguri karmice. Primul va fi trecut doar prin eforturi colective, mișcări de masă, schimbări ale structurii sociale și solidaritate. Cel de-al doilea, individual, de care vom vorbi astăzi, va fi trecut doar prin asumare și dorința proprie de evoluție.

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au pregătit astrele!

Horoscop karmic pentru toate zodiile

Horoscop karmic Berbec

În acest an, Berbecii pot cunoaște un suces nebănuit pe plan profesional și financiar, cu condiția să muncească onest și să nu încerce să scurteze drumul prin viclenie. Pentru că sunt născuți într-un semn foarte orgolios, lecția pe care trebuie să o învețe în acest an este cea a autorității blânde, prin democrație. Pe scurt, trebuie să facă diferența dintre a fi șef și a fi lider.

Citește și:

Horoscop karmic Taur

Nativii în Taur au obiceiul să încerce să împace pe toată lumea, abia apoi segândesc la dorințele și la nevoile lor. În acest an, trebuie să învețe să își calce pe inimă și să își impună autoritatea în familie, fără să se simtă vinovați. Oricât de mult i-ar iubi pe cei apropiați, unii dintre ei încearcă să profite de generozitatea Taurilor, iar acest lucru nu se va opri până când nativii nu vor găsi în ei resursele necesare să oprească acest lucru.

Horoscop karmic Gemeni

În general, Gemenii sunt oameni cu foarte multă imaginație, foarte creativi și foarte buni comunicatori. Pe de cealaltă parte, cu toate aceste calități, de multe ori par dependenți de oamenii din jurul lor, inclusiv în dragoste. În acest an, nativii în Gemeni trebuie să învețe lecția inddependenței prin tăierea de la rădăcina a relațiilor nocive din viețile lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc