Setari Cookie-uri

Horoscop KARMIC: Ce lecție spirituală înveți în 2020?

Descoperă din horoscopul karmic ce cumpănă ai de trecut în acest an pentru a evolua spiritual

Horoscop karmic Balanță

Din păcate pentru Balanțe, anul acesta trebuie să învețe cum să stea singuri împotriva tuturor. Nu este o lecție ușoară, cu atât mai mult cu cât vor aavea parte de confruntări cu familia sau partenerii de cuplu, dar pentru binele lor este imperios necesar să înceapă să își impună autoritatea și să renunțe la obiceiul de a le face tuturor pe plac doar pentru a evita conflictele.

Horoscop karmic Scorpion

Pentru nativii în Scorpion, profesorul karmic Saturn se va dovedi a fi destul de dificil. Acesta îi va tenta pe Scorpioni să se retragă de tot în carapce și să își ascundă sentimentele de oameni, așa cum le este cel mai comod acestor nativi. De aceea, Scorpionii trebuie să se împotrivească din tot sufletul tentației de a se ascunde. Acum mai mult decât oricând trebuie să facă efortul să își dea voie să simtă, să își asume sentimentele și mai ales, să le împărtășească celor din jur.

Citește și:

Horoscop karmic Săgetător

În mare parte, Saturn și-a încheiat socotelile cu Săgetătorii atunci când a intrat în Capricorn. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă și în studenție, o parte dintre acești nativi au încă restanțe pe care trebuie să le treacă neapărat în acest an. Pentru asta, Saturn le vaa cere Săgetătorilor să învețe lecția responsabilității financiare. Trebuie să aibă mai multă grijă la resursele lor și la administrarea acestora pentru că în caz contrar, vor avea parte de numeroase greutăți pe termen lung.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc