Setari Cookie-uri

Horoscop KARMIC: Ce lecție spirituală înveți în 2020?

Descoperă din horoscopul karmic ce cumpănă ai de trecut în acest an pentru a evolua spiritual

Horoscop karmic Rac

Racii sunt nativi cu suflete foarte sensibile și sunt extrem de grijulii cu oamenii pe care îi iubesc. Totuși, pare că își ating rapid capacitatea emoțională și au obiceiul să renunțe la oamenii din viețile lor pentru a face loc altora. Practic, Racii iubesc intens, dar iubesc pe rând. Atfel, ei au doar câte un prieten foarte bun prezent, și se concetrează fie pe relația de dragoste, fie pe relația de familie, niciodată pe amândouă. Astfel, de-a lungul vieților, ei au acumulat datorii karmice mari din cauza acestui obicei. Pentru a rupe acest lanț, ei trebuie să găsească resursele emoționale pentru a iubi mai mulți oameni în același timp, oricât de ciudat ar suna. Da, pot avea mai mulți prieteni apropiați concomitent și da, există cale de mijloc între viața de familie și viața de cuplu.

Citește și:

Horoscop karmic Leu

Nativii în Leu sunt persoane active, implicate și foarte sigure pe ei. Ceea ce le lipsește este asumarea responsabilității, motiv pentru care datoria lor karmică este destul de apăsătoare. Orrgoliul îi împiedică de multe ori să recunoască faptul că au greșit și preferă să facă un pas în spate și să se piardă în ceață, lăsând timpul să decidă deznodământul, rănind astfel oameni dragi și periclitând relații profesionale. Așadar, pentu ei a venit timpul să învețe să își asume responsabilitatea.

Horoscop karmic Fecioară

Se pot spune lucruri foarte bune despre nativii în Fecioară. Sunt nativi serioși, organizați, muncitori, implicați. Atunci când vine vorba de probleme și soluționarea lor, cei născuți în această zodie sunt experți. În schimb, când vine vorba de sentimente, se ascund într-o carapace impenetrabilă. Saturn îi va scoate la tablă în acest an și le va cere să învețe să se deschidă emoțional, cchiar dacă astfel devin vulnerabili în fața oamenilor. Doar experimentând toată gama de emoții umane pot evolua spiritual.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc