Setari Cookie-uri

Horoscop KARMIC: Ce lecție spirituală înveți în 2020?

Descoperă din horoscopul karmic ce cumpănă ai de trecut în acest an pentru a evolua spiritual

Horoscop karmic Capricorn

Cu siguranță că acesta este semnul cel mai greu încercat de Saturn, dar și cel care va avea cel mai mult de câștigat pentru că nativii născuți în Capricorn își pot achita acum definitiv datoriile karmice. În acest sens, trebuie să dea proba deplinei maturități emoționaale și să lase în urmă toate relațiile pe care le cară în spate din obișnuință. Capricornii au obiceiul elegant, dar foarte nociv, de a nu le spune oamenilor când nu sunt bine veniți, când au epuizat resursa de răbdare, când au jignit profund. Prefră să îndure sau să ignore la nesfârșit astfel de gestturi, decât să pună pe altcineva într-o situație neplăcută. Trebuie să lase diplomația la o parte și să își asume faptu oamenii și relațiile nu pot fi colecționate așa cum aduni vechiturile nefolositoare ăntr-o magazie.

Citește și:

Horoscop karmic Vărsător

În acest moment, lecția karmică pe care trebuie să o învețe Vărsătorii este asumarea puterii lor de convingere. În anii care vor urma, omenirea va aavea nevoie de cnducători corecți, vizionari și progresiști, toate caracteristice Vărsătorilor. Sunt datori să facă un pas în față în familie, în comunitatea în care trăiesc, în lume și să își aducă activ aportul la schimbarea generală în bine de care avem toți nevoie.

Horoscop karmic Pești

Saturn este un profesor karmic dur pentru Pești, dar foarte necesar. Ca să poată ajunge la următoarea etapă din viețile lor, nativii în Pești trebuie să își găsească rapid coloana vertebrală. Mai puțin elegant spus, ei trebuie să pună piciorul în prag și să nu mai dea voie oamenilor din jur să treacă indiferenți peste nevoile și dorințele Peștilor. E momenttul să spună lucrurilor pe nume și să se gândească (și) la nevoile lor.

Citește și:

Foto Patrik Ruzic/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc