Setari Cookie-uri

Horoscop amuzant: Proverbe românești potrivite pentru fiecare zodie

Acest horoscop a fost realizat atât pentru a ne binedispune, cât și pentru a reaminti profunda înțelepciune bătrânească, specifică poporului nostru și pe care și noi, la rândul nostru, am cules-o de la buncii noștri. Proverbele românești sunt menite să descrie valorile și caracterul omului, iar fiecare zodie prezintă particularitățile sale.

Zodiacul proverbelor româneșți

Proverbe româneșți pentru zodia Berbec

Muncitori, ambițioși și idealișți, Berbecii respectă relațiile interumane, au tact și spirit diplomatic, fiind totodată înclinați spre a acționa fără a cântări prea bine urmările. Curajul lor, vitalitatea și blândețea sunt caracteristici demne de admirat. Proverbele românești care îi caracterizează sunt:

Florii i se cere parfum și omului politețe.

Norocu-i după cum și-l face omul.

Omul încăpățânat n-ascultă de niciun sfat.

proverbe romanesti pentru fiecare zodie

Foto: By Dzhulbee/shutterstock,com

Proverbe româneșți pentru zodia Taur

Taurii sunt înzestrați cu simțuri artistice, putere de muncă și perseverență, cu spirit antreprenorial și putere de adaptare. Totuși, pot fi materialișți și foarte pofticioși. Proverbele potrivite sunt:

Citește și:

Nu da vrabia din mâna pe cioara de pe gard.

A fi domn e o-ntamplare, a fi om e lucru mare.

Ochii văd, inima cere...

Proverbe românești pentru zodia Gemeni

Inteligenți, extrovertiți, veseli și totodată foarte responsabili, Gemenii sunt observați încă de la primele momente când întră într-o încăpere sau intr-un grup. Se disting de asemenea după gusturile lor luxoase, artistice și educația desăvârșită. Pot fi foarte pretențioși și exigenți. Proverbele potrivite Gemenilor sunt:

Ai carte, ai parte.

Inteligența este comoară omului.

Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci.

Foto articol: By mikkeell/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc