Setari Cookie-uri

Horoscop amuzant: Proverbe românești potrivite pentru fiecare zodie

Acest horoscop a fost realizat atât pentru a ne binedispune, cât și pentru a reaminti profunda înțelepciune bătrânească, specifică poporului nostru și pe care și noi, la rândul nostru, am cules-o de la buncii noștri. Proverbele românești sunt menite să descrie valorile și caracterul omului, iar fiecare zodie prezintă particularitățile sale.

Proverbe românești pentru zodia Balanță

Mereu cu gânduri mărețe, muncitoare și determinată, gata să găsească cele mai bune scurtături pentru a-și atinge țelul, Balanța își găsește cu ușurință drumul în viață și nu se ferește să muncească. Știe să prindă din zbor oportunitățile, dar trebuie să își mai aducă aminte că odihna este necesară. Proverbele potrivite pentru zodia Balanță sunt:

Soarta omului este mereu în mâinile lui.

O duminică petrecută frumos anunță o săptămâna bună.

Oala acoperită nu dă în foc.

proverbe romanesti pentru fiecare zodie

Foto: By Dzhulbee/shutterstock.com

Proverbe românești pentru zodia Scorpion

Scorpionii au o personalitate magnetică, emanând siguranță și totodată mister, sensibilitate și totodată putere. Par greu de înțeles, cu atât mai mult cu cât se ajunge greu la inima lor. Se dovedesc a fi oameni ambițioși, prieteni de nădejde și buni sfătuitori. Proverbele potrivite pentru zodia Scorpion sunt:

Citește și:

Cugetul bun e cea mai moale pernă.

Decât să mănânc pâine cu unt și să mă uit în pământ, mai bine mănânc pâine cu sare și mă uit la soare.

Cine râde la urmă, rade mai bine.

Proverbe românești pentru zodia Săgetător

Plini de viață, dornici de aventură și cu poftă de carte, Săgetătorii sunt persoane active și efervescente, hotărâte și foarte muncitoare. Proverbele potrivite pentru zodia Săgetător sunt:

Viața fără dragoste, an fără vară.

Călătorului îi șade bine cu drumul.

Speranța moare ultima.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc