Setari Cookie-uri

Horoscop amuzant: Proverbe românești potrivite pentru fiecare zodie

Acest horoscop a fost realizat atât pentru a ne binedispune, cât și pentru a reaminti profunda înțelepciune bătrânească, specifică poporului nostru și pe care și noi, la rândul nostru, am cules-o de la buncii noștri. Proverbele românești sunt menite să descrie valorile și caracterul omului, iar fiecare zodie prezintă particularitățile sale.

Proverbe românești pentru zodia Capricorn

Muncitori, perseverenți, foarte bine organizați și cu un dezvoltat simț practic, Capricornii sunt persoane înțelepte, sincere, întreprinzătoare și determinate. Capricornii se pot afunda atât de mult în muncă, încât uită de ei. Le plac ieșirile cu prietenii și se pot dovedi foarte sociabili. Proverbele potrivite pentru zodia Capricorn sunt:

Cu răbdare, treci marea.

Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie.

Dă-mi, Doamne, puterea tânărului și mintea bătrânului!

proverbe romanesti pentru fiecare zodie

Foto: By Dzhulbee/shutterstock.com

Proverbe românești pentru zodia Vărsător

Nativii acestei zodii pot fi atât de diferiți, dar au în comun câteva caracteristici specifice: sunt imprevizibili și intelectuali, rebeli dar totodată responsabili, au un simț al dreptății foarte bine dezvoltat și nu vor ezita niciodată să ajute. Pot fi timizi sau sociabili, dar scopurile lor sunt întotdeauna nobile. Proverbele potrivite pentru zodia Vărsător sunt:

Citește și:

Libertatea e mai de preț decât tot aurul din lume.

Prin muncă și stăruință vei ajunge la dorință.

Niciodată să nu zici „niciodată”.

Proverbe româneșți pentru zodia Pești

Idealiști, romantici și înzestrați cu o imaginație debordantă, nativii Pești sunt firi sensibile, dar totodată puternice și hotărâte. Au o intuiție dezvoltată și cunosc adevărul dincolo de cuvinte. Nu îi poți păcăli. Totodată sunt pretențioși cu viața și confortul lor, căutând mai degrabă înălțare spirituală decât satisfacție materială. Proverbele potrivite pentru zodia Pești sunt:

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Din ce auzi să nu crezi și din ce vezi să crezi jumate!

Cu o floare nu se face primăvară!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc