Setari Cookie-uri

Horoscop amuzant: Proverbe românești potrivite pentru fiecare zodie

Acest horoscop a fost realizat atât pentru a ne binedispune, cât și pentru a reaminti profunda înțelepciune bătrânească, specifică poporului nostru și pe care și noi, la rândul nostru, am cules-o de la buncii noștri. Proverbele românești sunt menite să descrie valorile și caracterul omului, iar fiecare zodie prezintă particularitățile sale.

Proverbe românești pentru zodia Rac

Responsabili, emotivi, empatici și sensibili, Racii pot fi cei mai buni prieteni, oameni de încredere și persoane care îți pot rămâne alături toată viața. Pot fi foarte critici uneori, însă este bine să iei seama la critica lor pentru că, de multe ori, se dovedește că au dreptate. Sinceri cum sunt, îți pot da răspunsul pe care alții ți-l ascund.

Proverbele potrivite pentru zodia Rac sunt:

Fiecare pasăre pe limba ei piere.

Și tăcerea-i un răspuns.

Noaptea e un sfetnic bun.

proverbe romanesti pentru fiecare zodie

Foto: By Dzhulbee/ shutterstock.com

Proverbe românești pentru zodia Leu

Pasionați de carieră, cu un puternic având profesional și un simț practic dezvoltat, Leii pot fi uneori considerați duri în reacții, însă întotdeauna au o justificare și sunt ghidați de adevăr și dreptate.

Citește și:

Proverbele potrivite pentru nativii Leu sunt:

A fi mare nu-i mirare, a fi om e lucru mare!

Adevărul este întotdeauna la mijloc.

Vulturul nu vânează muște.

Proverbe românești pentru zodia Fecioară

Sensibile, cu un dezvoltat simt al umorului, destul de sociabile, inteligente și perfecționiste – nu poți uita ușor o întâlnire cu o Fecioară. Nativii zodiei sunt determinați, curajoși, empatici și îndreptați către natură, armonie și echilibru. Proverbele potrivite pentru Fecioară sunt:

Cel ce se teme să piardă, nu poate să câștige.

După furtună vine vremea bună.

Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc