Setari Cookie-uri

Horoscop Japonez: Ce floare NOBILĂ ești?

Descoperă care dintre florile sacre ale Japoniei îți reprezintă zodia

Horoscopul japonez al florilor nu este tocmai un instrument traditional de divinație astrologică. Acesta rezultă din trăsăturile tradiționale ale semnelor din zodiacal European cu semnificațiile tradiționale ale florilor japoneze!

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele!

Horoscopul japonez al florilor

Berbec

Himawari – Floarea Soarelui

Nativii în Berbec sunt oameni creativi, plini de energie și foarte pasionali. Desi ei sunt guvernați de planeta războiului, Marte, floarea care li se potrivește este mai degrabă solară. În limbajul floral al Japoniei, aceasta simbolizează tăria de caracter și puterea de a găsi întotdeauna calea către lumină, indiferent cât de adâncă ar fi noaptea.

foto gornjak/ Shutterstock

Taur

Tsubaki – Camelie

Citește și:

Nativii în Taur știu să facă în mod natural ceea ce mulți dintre noi ceilalți trebuie să învățăm. Ei știu să își țină în echilibru perspectiva surprinzător de pragmatică asupra vieții cu o latură delicată și romantică. De aceea, floarea care li se potrivește este camelia. În cultura japoneză, aceasta este simbolul eleganței discrete și a iubirii desăvârșite.

foto Elena Wada/ Shutterstock

Gemeni

Ume – Floare de piersic

În aparență, floarea de piersic este o podoabă delicată, dar în realitate, aceasta este primul pas către un fruct plin de savoare. Această metaforă li se potrivește perfect nativilor în Gemeni care, atunci nu îi cunoști foarte bine, par superficiali și distrați. În realitate, acești oameni au minți de o surprinzătoare profunzime și universuri interioare bogate în trăiri puternice.

Citește și:

Foto dailin/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc