Setari Cookie-uri

Horoscop Japonez: Ce floare NOBILĂ ești?

Descoperă care dintre florile sacre ale Japoniei îți reprezintă zodia

Capricorn

Shobu – Iris

Capricornii sunt cunoscuți pentru orgoliu și încăpățănare, dar în același timp, se numără printre cele mai echilibrate semne din zodiac. De cele mai multe ori sunt foarte stăpâni pe emoțiile lor, extrem de dedicați și foarte loiali oamenilor pe care îi iubesc. De asemenea, au o putere de muncă parcă nemărginită. Simbolul floral japonez al Capricornilor este irisul, floarea loialității și a veștilor bune.

Foto Beautiful landscape/ Shutterstock

Vărsător

Sakura – Floare de cireș

Vărsătorii sunt oameni visători care trăiesc înaintea vremurilor lor. Pare că sunt uneori cu capul în nori unde nu pot fi ajunși de oamenii din jur. Cu toate acestea, în spatele ochilor visători, se ascund numeroase planuri de viitor foarte bine conturate, foarte bine puse la punct. Nu se gândesc aproape niciodată la trecut și sunt pregătiți pentru orice le-ar aduce ziua de mâine. Floarea reprezentativă a Vărsătorilor este sakura, simbol al unei personalități fascinante.

Citește și:

Foto onemu/ Shutterstock

Pești

Rabenda – Levănțică

Peștii se numără printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Sunt ușor de rănit pentru că au curajul să iubească orbește și își pun sufletele pe tavă, fără să se gândească la consecințe. Cu toate acestea, cei născuți în zodia Pești găsesc în ei resursele interioare necesare să o ia de la început de fiecare dată când pierd sau suferă. Simbolul vegetal japonez al acestei zodii este lavanda, floarea fidelității.

Foto iacomino FRiMAGES/ Shutterstock

Foto prima pagină Forewer/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc