Setari Cookie-uri

Horoscop Japonez: Ce floare NOBILĂ ești?

Descoperă care dintre florile sacre ale Japoniei îți reprezintă zodia

Balanță

Akaibara – Trandafir roșu

Cei născuți sub semnul Balanței sub oameni dominați de inimă și iau toate deciziile cu sufletul. Au o intuiție foarte bună care funcționează aproape paranormal, iar acest lucru înseamnă, fie că ne place, fie că nu, că de cele mai multe ori au dreptate. Pentru că sunt conduși de inimă, simbolul lor floral nu poate fi altul decât trandafirul roșu, simbol al iubirii peste tot în lume.

Foto ND700/ Shutterstock

Scorpion

Akaichurippu – Lalea roșie

Pasionali, sociabili atunci când vor și foarte misterioși, nativii în Scorpion sunt unii dintre cei mai iscusiți seducători din zodiac. Cele mai multe dintre legăturile lor sunt trecătoare, dar cu toate acestea sunt intense. În orice caz, atunci când ajung să iubească din tot sufletul, sunt foarte dedicați partenerilor de cuplu. De aceea, corespondentul floral al Scorpionului este laleaua roșie, un alt simbol al iubirii.

Citește și:

Foto Sebastian Duda/ Shutterstock

Săgetător

Sumire – Violeta de Manciuria

Săgetătorii sunt oameni dornici de cunoaștere, de explorare, de aventură și pot fi fericiți doar dacă au parte de toate aceste lucruri. Altfel, ei au puterea să se bucure inclusiv de lucrurile mici, știu să fie recunoscători și au o perspectivă surprinzător de inocentă asupra lumii. Nu ignorantă, ci inocentă. Corespondentul vegetal japonez pentru Săgetător este violeta de Manciuria, simbol al sincerității și al micilor bucurii.

Foto suntoki/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc