Setari Cookie-uri

Horoscop Japonez: Ce floare NOBILĂ ești?

Descoperă care dintre florile sacre ale Japoniei îți reprezintă zodia

Rac

Kaneshan – Garoafă

Cei născuți în zodiac Racului au nevoie de dragoste așa cum florile au nevoie de apă și dacă trebuie, își vor petrece toată viața în căutarea marii iubiri, motiv pentru care floarea care îi reprezintă este garoafa, des întâlnită în căminele japoneze. De aceea, este asociată cu viața de familie și cu cea mai pură formă de dragoste. Ca exemplu de diferențe culturală, în România garoafele au valențe funerare, dar acest lucru nu se îmtâmplă pentru că o astfel de asociere e dictată de tradiție, ci pur și simplu de prețul foarte accesibil al acestor flori.

Foto bloom/ Shutterstock

Leu

Kinmokusei – Osmanthus portocaliu

Nativii in Leu sunt persoane cu personalități foarte puternice. În anii tinereții pot fi acuzați de încăpățănare și egoism, însă maturizarea emoțională aduce cu ea schimbări majore. Leii devin implicați social, protectori ai celor mai slabi decât ei și luptă din toată puterea împotriva nedreptății. De aceea, floarea care li se potrivește este osmanthusul parfumat, simbol al caracterului nobil.

Citește și:

Foto traction/ Shutterstock

Fecioară

Ajisai – Hortensie

Nativii în Fecioară sunt ceea ce se numește oameni dintr-o bucată. Chiar dacă nu sunt foarte siguri pe calitățile lor, deloc puține, se ridică întotdeauna la înălțimea așteptărilor celor din jur. Cu toată nesiguranța lor, cer foarte rar ajutorul cuiva și preferă să încerce din nou și din nou, până când reușesc. Cu toate acestea, atunci când primesc ajutor, sunt profund recunoscători și nu uită niciodată. De aceea, ei sunt simbolizați de hortensie, floarea gratitudinii în cultura japoneză.

Foto jaroslava V/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc