Setari Cookie-uri

Descoperă-ți zodia în Horoscopul Persan: trăsăturile care te caracterizează

Zodiile din Horoscopul Persan, deși sunt tot 12 la număr, sunt diferite de cele din Zodiacul European, fiind ghidate de Calendarul Persan. Noul An persan începe în prima zi de primăvară, adică - 21 Martie, anotimpul iubirii, al renașterii al reîntâlnirii cu căldura Soarelui!

Tir: 22 iunie – 22 iulie

Trăsături: iubitor, precaut, romantic

Aceste persoane pot iubi cu toată inima, necondiționat și pur, indiferent de câte ori vor fi dezamăgiți în viață. Deși sunt persoane destul de pretențioase, reușesc să își câștige respectul în fața celorlalți prin sinceritate, demnitate și profesionalism. Sunt persoanele de la care poți obține un sfat sincer și totodată util. Față de cei dragi, sunt iubitori și romantici, cu o gândire lucidă în relații. Nu vor fi niciodată certăreții care aruncă necugetat cuvintele jignitoare. Din contră, au un echilibru interior greu de zdruncinat.

Punctul slab al zodiei este încrederea în sine. Au nevoie să se simtă iubiți ca să capete aripi. Odată cu maturizarea, vor conștientiza mai ușor că toate resursele sunt chiar în propria persoană.

Citește și:

horoscopul persan Foto: By sun ok/shutterstock.com

Mordad: 23 iulie – 22 august

Trăsături: optimist, curajos, practic

Cu un extraordinar simt practic, persoanele aflate sub aceste zodii reușesc să gestioneze atât de bine resursele în viață, încă de la vârste tinere, încât se numără printre cei care reușesc să facă afaceri profitabile din nimic. Sunt norocoși, dar și muncitori, prietenoși. Știu să profite de o oportunitate, fără a-și călca demintatea. Își asumă greșelile și învață din acestea.

Punctul slab al acestei zodii: irascibilitatea. Tendința de a deține controlul poate genera, adesea, conflicte. Diplomația va fi calea savatoare.

Shahrivar: 23 august – 22 septembrie

Trăsături: perfecționist, critic, dar cald

Pe cât de perfecționistă și critică este persoana născută sub această zodie, pe atât este de caldă, jovială și romantică. Impresionează adesea persoanele din jur prin inteligența sa și este mai mereu îndreptată către cultură și cunoaștere. Înțelege profund legile naturii, dar și mecanismele complexe și moderne. Îi putem întâlni în poziții de vârf în domenii ce implică robotica, comunicarea, programarea, fizica, matematica etc.

Citește și:

Punctul slab al zodiei: insistența. De multe ori se pot simți neînțeleși de cei din jur (și poate chiar așa este), dar insistența și explicațiile pot crește și mai mult tensiunile, în loc să le calmeze.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc