Setari Cookie-uri

Descoperă-ți zodia în Horoscopul Persan: trăsăturile care te caracterizează

Zodiile din Horoscopul Persan, deși sunt tot 12 la număr, sunt diferite de cele din Zodiacul European, fiind ghidate de Calendarul Persan. Noul An persan începe în prima zi de primăvară, adică - 21 Martie, anotimpul iubirii, al renașterii al reîntâlnirii cu căldura Soarelui!

Dey: 22 decembrie – 20 ianuarie

Trăsături: perseverent, ambițios, muncitor

Aceste persoane sunt munctioare, intelectuale, determinate să își urmeze scopurile. Uneori se pot afunda atât de mult în muncă, încât pot neglija relațiile cu cei dragi. Deși au succes în tot ceea ce fac și adesea sunt inițiatorii unor programe utile și valoroase, totuși nu întotdeauna se simt fericiți cu viața lor. Își găsesc mai greu drumul care îi caracterizează în viață.

Punctul slab al acestei zodii: deprimarea. Deși sunt persoane de succes, uneori pot cădea pradă depresiei. Stările de tristețe le sunt adesea cunoscute.

Bahman: 21 ianuarie – 19 februarie

Trăsături: inteligenți, generoși, creativi

Persoanele născute sub această zodie sunt inteligente și conduse de cele mai puternice valori umane: dragoste, generozitate, dreptate. Deși pot fi atât de diferiți de la o persoană la alta, acești nativi ai zodiacului persan dovedesc o putere creatoare fără precendent, dar și o capacitate de a dărui sau de a învăța pe alții. Sunt persoane iubitoare, loiale și pasinonale.

Citește și:

Punctul slab al acestei zodii este motivația. Scăderea motivației poate duce la abandonarea unor proiecte care ar fi avut un viitor extraordinar.

Esfand: 20 februarie – 20 martie

Trăsături: intuitivi, pasionali, visători

Persoanele născute sub această zodie aproape că au puteri premonitorii. Sunt pasionale, calde, tandre, însă uneori pot fi foarte radicale. Sunt familieste și loiale, organizate, uneori prea exigente cu propria persoană.

Punctul slab al acestei zodii: impulsivitatea. Pot deveni nervoși, impulsivi, uneori depresivi.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc