Setari Cookie-uri

Descoperă-ți zodia în Horoscopul Persan: trăsăturile care te caracterizează

Zodiile din Horoscopul Persan, deși sunt tot 12 la număr, sunt diferite de cele din Zodiacul European, fiind ghidate de Calendarul Persan. Noul An persan începe în prima zi de primăvară, adică - 21 Martie, anotimpul iubirii, al renașterii al reîntâlnirii cu căldura Soarelui!

Mehr: 23 septembrie – 22 octombrie

Trăsături: romantic, sensibil, dinamic

Persoanele născute sub această zodie sunt foarte romantice și pot întâlni dificultăți în a-și alege persoană potrivită pentru casnicite. Se pot pierde în relații ciudate, cu trăsături aparte, de dragul unor povești siropoase. Sunte persoane dinamice, care se pot dedica cu toate forțele unui țel. Depresia nu îi caracterizează, mereu își redobândesc încrederea în viață și optimismul.

Punctul slab: comunicarea. Deși sunt persoane cu bune intenții, inimoase și generoase, de multe ori cuvintele alese pentru a-și expune mesajele pot fi buclucașe. Trebuie să învețe când și ce să vorbească.

horoscop persan Foto: By Jackie Niam/shutterstock.com

Citește și:

Aban: 23 octombrie – 21 noiembrie

Trăsături: atrăgător, pasional, inteligent

Aceste persoane știu să își aleagă scopurile și, de asemenea, să și le urmeze. Deși caută iubiri pasionale, totuși nu se lasă tocmai duse de val. Au un sistem al valorilor contruit încă de la vârste fragede și își urmează cu strictețe visurile.

Puncte slabe: comoditatea. Le place viața boemă, dar nu trebuie să uite de sănătate și de măsurile pe care trebuie să le ia în acest sens: dietă, sport, somn etc.

Azar: 22 noiembrie – 21 decembrie

Trăsături: încrezător, loial, energic

Persoanele născute sub această zodie sunt energice și întreprinzătoare, iubesc sporturile și călătoriile. Le place să cunoască oameni noi, au mulți prieteni și cred cu tărie în toate calitățile umane. Poate tocmai de aceea uneori pot fi acuzați că sunt prea naivi. Dar ei știu să găsească frumusețea în oameni. Sunt sinceri și loiali, foarte optimiști și foarte muncitori.

Citește și:

Punctul slab este promisiunea. Din dorința de a face bine tuturor, este posibil ca persoanele din această zodie să promită mai mult decât pot duce și astfel să nu se poată ține de cuvânt.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc