Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Iulie 2020: Venus iese din retrogradare. Iubirea primește o șansă

În luna iulie 2020 astrele ne sunt alături în dragoste. Ne vindecăm rănile, primim a doua șansă, ne putem regasi în iubire. Avem poftă de aventură și de flirt, iar norocul ne surâde.

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Berbec

Planeta Venus le guverseaza relațiile și familia, iar în această luna Berbecii sunt puternic avantajați.

Este o lună a pasiunii și a vindecării, iar puterea stă în mâinile voastre. Redeveniți pasionali și interesați de viața de cuplu, sunteți veseli și foarte tandri, atenți cu partenerul, ceea ce poate reaprinde flacăra în cuplu. Puteți acum să reparați greșeli din trecut și reușiți, de asemenea, să faceți acele schimbări în cuplu la care tot visați de ceva vreme.

Persoanele singure își pot întâlni sufletul pereche sau... îl pot reîntâlni. Fie cunoașteți o persoană nouă care vă fură inima și va ridică sentimentele la o iubire adolescentină, cu fluturi în stomac și insomnii, fie reîntâlniți o persoană din trecut, la care ați ținut foarte mult. Persoana aceasta este parcă schimbată, o regășiți în alt context al vieții sale.

Citește și:

Cei care nu sunteți încă cu verigheta pe deget, luna aceasta poate fi cea mare: cererea în căsătorie poate avea loc!

Horoscopul Dragostei iulie 2020 pentru fiecare zodie din zodiac

Foto: By Poznyakov/shutterstock.com

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Taur

Venus guvernează zodia Taur și va aduce claritate, transparență, sinceritate și putere de decizie. Cei care s-au complăcut în relații din alte cauze, dar nu din iubire, vor avea acum puterea să spună „stop”, să pună capăt unei relații care, pe mai departe, nu le va aduce niciun bine. De asemenea, dacă nu despărțirea este scopul lor, pot face însă schimbări radicale în cuplu, prin puterea cuvântului. Vor comunica excelent, își vor spune ferm punctul de vedere, vor ști ce să ceară și ce să îndepărteze.

La polul opus, acum pot să înceapă o relație, să facă ei primul pas către persoană la care țin, să reușească să deschidă poarta iubirii. Pot începe acum o relație foarte frumoasă și vor acționa cu maturitate și responsabilitate. Poate nu vor ajunge la căsătorie, precum berbecii, dar cu siguranță Taurii pot trăi o iubire de vis, de poveste.

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Gemeni

În viața amoroasă a Gemenilor intervine realitatea. Da, perdeaua alunecă într-o parte și se vor afla față în față cu realitatea vieții lor sentimentale, dincolo de tot ceea ce au ignorat ori s-au prefăcut că nu văd. Acum trebuie să se hotărască. Poate nu este încă timpul și de acțiune, dar hotărârile cel puțin vor fi luate în această lună.

Își vor plănui, așadar, acțiunile în relație, vizând cu precădere sinele. Nu se vor mai lăsa pe planul doi ci se vor gândi în primul rând la ei. Așadar relațiile pot lua o întorsură interesantă. Fie se vor îmbunătăți, nativul Gemeni găsind soluții dedicate cuplului, fie se vor gândi cum să pună capăt unei relații fără să aibă pierderi prea mari.

Citește și:

Cei singuri se bucură de cât mai multe experiențe persoanale, însă atenție, căci în a două jumătate a lunii, se pot îndrăgosti nebunește. Își pot pierde mințile ca în adolescență și vor visa cu ochii deschiși spre nouă iubire care și-a făcut loc în viața lor. Pot începe o relație de dragoste pasională.

Foto articol: By chairoij, By chairoij/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc