Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Iulie 2020: Venus iese din retrogradare. Iubirea primește o șansă

În luna iulie 2020 astrele ne sunt alături în dragoste. Ne vindecăm rănile, primim a doua șansă, ne putem regasi în iubire. Avem poftă de aventură și de flirt, iar norocul ne surâde.

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Balanță

Chiar dacă nu doresc asta, viața de cuplu revine în prim-plan. Așadar tot ceea ce au amânat până acum legat de viața în doi trebuie să rezolve. Prin urmare, este posibil ca situațiile să devină mai tensionate, dar măcar există și o parte bună a lucrurilor, și anume că nu se vor mai strânge probleme nerezolvate, ci totul începe să se clarifice.

Este recomandat ca Balanțele să încerce să își stăpânească impulsivitatea și să își aleagă cu grijă cuvintele, pentru a nu răni și a nu avea regrete mai târziu.

Nativii singuri vor simți nevoia unei relații, așadar vor ieși din casă și vor încerca să cunoască persoane noi, în dorința de a-și întâlni sufletul pereche. Sunt atenți la modul în care se prezintă și de asemenea sunt comunicativi și veseli, iar astrele le surâd. Prin urmare, șansa de a începe o relație este foarte mare!

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Scorpion

Ei bine, viața amoroasă a nativilor Scorpion poate deveni controversată în această perioadă, piperată și plină de imprevizibil.

De exemplu, nativii aflați într-o relație de cuplu trebuie să dea explicații pentru acțiuni mai vechi sau pentru o reacție față de o iubire din trecut. Fac mici greșeli care totuși sunt văzute prin lentilă de către partenerul de viață și se pot crea tensiuni.

Nativii singuri au acum poftă de aventură, de cuceriri, sunt cuprinși de romantism și visează la viața în doi. Nu se aruncă neapărat în relațîi de lungă durată, decât dacă soarta le surâde, însă nici nu sunt dispuși să traisca singuri.

Horoscopul Dragostei iulie 2020 pentru fiecare zodie din zodiac

Foto: By IVASHstudio/shutterstock.com

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Săgetător

Poate că nativii Săgetător nu au motive serioase, însă pentru ei viața amoroasă din ultima vreme nu a fost roz, ci mai degrabă în nuanțe de gri. Nu pentru că le-a fost rău, ci mai degrabă pentru că nu este întocmai cum doresc ei. Luna aceasta însă vor privi lucrurile mai clar, ca o limpezire a gândurilor, a nedumeririlor. Vor găsi răspuns la multe întrebări ce țin de viața de cuplu și își pot plănui viitorul apropiat. Atenție mare la cuvintele folosite, pot răni și pot fi regretate mai târziu.

Citește și:

Nativii singuri se gândesc la o posibilă relație, însă aceasta nu este prioritară acum pentru ei. Caută mai mult să se dezvolte, poate să își schimbe jobul, să facă schimbări în carieră sau în viața persoanală, se vor îngriji mai mult de sănătate, de regimul alimentar și este posibil să călătorească mai mult. Le este dor de prieteni mai vechi, vor dori să îi viziteze. Dacă în toată această perioada în care Săgetătorii se dovedesc foarte ocupați apare o persoană interesantă, nu vor spune „nu”.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc