Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Iulie 2020: Venus iese din retrogradare. Iubirea primește o șansă

În luna iulie 2020 astrele ne sunt alături în dragoste. Ne vindecăm rănile, primim a doua șansă, ne putem regasi în iubire. Avem poftă de aventură și de flirt, iar norocul ne surâde.

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Rac

Pentru Raci schimbările în planul sentimental vin, dar indirect. Nu neapărat prin măsurile pe care le iau în cuplu, cu privire la modul în care ar putea îmbunătăți relația sau comunicarea, ci mai degrabă pe alte căi.

De exemplu pot găsi soluții financiare, pot achiziționa casa mult visată, pot face progrese în planul financiar sau pur și simplu decid să se mute în altă localitate sau chiar altă țară. Toate aceste schimbări vor avea, cu siguranță, ecou și în viața de cuplu, iar acesta va fi unul bun.

Nativii singuri nu se vor gândi neapărat la relația de cuplu în această perioadă, ci mai degrabă la dezvoltarea personală, vizând alte planuri din viață pe care ei le consideră prioritare pentru moment. Chiar și așa, astrele favorizează relațiile, așadar pot întâlni o persoană care să le straneasca interesul. Vor privi însă cu multă maturitate o posibilă viitoare relație.

Citește și:

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Leu

Leii nu au prea multe rețineri când vine vorba de relații, astfel că, unii dintre aceștia, pot transforma o relație de prietenie într-una de dragoste. Cel mai bine ar fi să gândiți bine înainte de un astfel de pas, mai ales dacă acea persoană face parte din anturajul apropiat, căci există riscul să nu se termine bine.

În această perioada Leii sunt foarte deschiși, comunicativi, amuzanți și optimiști, astfel că pot cuceri ușor persoanele din jur. Nu este exclus ca cei singuri să înceapă o relație spre finalul lunii.

Pentru Leii implicați deja în viața de cuplu sau de familie, această luna le aduce aventură alături de cei dragi. Vor scrie amintiri de neuitat, se vor bucura cu toate forțele de cea mai bună parte a vieții de cuplu/familie.

Citește și:

Horoscopul Dragostei iulie 2020 pentru fiecare zodie din zodiac

Foto: By ladyphoto/shutterstock.com

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Fecioară

Pentru Fecioare, veștile nu sunt tocmai roz, însă ele, personalități puternice și înțelepte, vor ști să aleagă ce este mai bine pentru ele. Finalul lunii aduce tensiuni în viața de cuplu, situații imprevizibile care, de cele mai multe ori, nu țin de nativii Fecioară.

Așadar este posibil să vă treziți în fața unei realități total necunoscute vouă, nouă, în afara planurilor pe care vi le-ați făcut. Gândiți cu atenție fiecare pas pe care îl faceți, fiecare cuvânt pe care îl spuneți, pentru a nu lua decizii pe care să le regretați mai târziu.

Nativii singuri pot trăi o dragoste în secret sau pur și simplu proiectează o posibilă relație în viitorul apropiat. Se pregătesc să întâlnească pe cineva, dar fac și planuri, acționează și nu doar așteaptă să pice din cer. Este posibil chiar să întâlnească o persoană interesantă, însă nu se vor grăbi să facă primul pas. Vor dori întâi să fie siguri de decizia pe care o vor lua.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc