Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Iulie 2020: Venus iese din retrogradare. Iubirea primește o șansă

În luna iulie 2020 astrele ne sunt alături în dragoste. Ne vindecăm rănile, primim a doua șansă, ne putem regasi în iubire. Avem poftă de aventură și de flirt, iar norocul ne surâde.

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn implicați deja într-o relație au avut timp să se regăsească, să se redefinească și evident că toate acestea vor avea un ecou privind viața în doi. Se văd acum nevoiți să facă unele schimbări, pentru a se regăsi în statusul actual al relației lor. Fie doresc să avanseze, de exemplu să se mute împreună sau să achiziționeze o casă, să aibă un copil, fie vor dori să iasă din relație, considerând că nu mai rezonează cu această viață.

Nativii singuri se pot îndrăgosti în această lună, foarte probabil de o persoană din anturajul profesional, însă nu este obligatoriu.

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Vărsător

Varsatorii sunt în plină metamorfoză. Totul în viața lor ia alt curs, unul chiar radical sau cel puțin este nevoie de schimbări radicale. Fac planuri, calculează, visează, iau decizii și fac primii pași spre o altă viață. În viața de cuplu sunt hotărâți să rezolve probleme mai vechi cu partenerul, să clarifice tot ce a rămas incert, să facă planuri împreună și să găsească soluții pentru viitorul apropiat și îndepărtat. Își proiecteaza viața de cuplu, hotărăsc dacă vor continua sau nu, iar aceste schimbări sunt cu adevărat importante, Varsatorii aflându-se într-un an decisiv pentru ei.

Citește și:

Nativii singuri au mai degrabă alte probleme de rezolvat decât viața de cuplu, de aceea își vor focaliza energia și forțele în alte direcții care țin de famileie (părinți, frați), de zona financiară și chiar de carieră sau dezvoltare personală. De va apărea o persoană interesantă, nu se vor arunca într-o relație, ci vor cântări lucrurile cu maturitate și responsabilitate.

Horoscopul Dragostei iulie 2020 pentru fiecare zodie din zodiac Foto: By Angelina Egorova/shutterstock.com

Horoscopul dragostei iulie 2020: Zodia Pești

Nativii Pești, deși astrele nu le sunt neapărat propice, reușesc să vadă într-o lumină clară relația de cuplu, viața lor amoroasă, cu părțile sale bune și rele. Nu vor încerca să se ascundă de adevăr, dar vor face cele mai bune alegeri. Vor ști să comunice atunci când ceva îi deranjează și o vor face cu blândețe, vor caută să facă unele schimbări în planul muncii pentru a-și rezerva timp pentru persoana iubită sau familie și caută să își reorganizeze viața, punând în prim-plan tocmai viața de cuplu, de familie.

Citește și:

Nativii singuri își caută perechea, însă nu se vor grăbi în a lua unele decizii. Sunt atenți la anumite detalii, la valorile pe care ei pun preț în viață și în cuplu și nu vor fi dispuși să facă compromisuri. Peștii vor acționa matur, blând, corect și sincer.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc