Setari Cookie-uri

Ascult-o! Urmeaz-o! Aceasta este PUTEREA secretă a zodiei tale!

Fiecare dintre noi a simțit cu siguranță, măcar o dată, că are o anumită putere, una specială, care îl ajută și îl urmează atunci când are nevoie, când îi merge greu sau când ajutorul nu vine de nicăieri. Horoscopul mistic al puterilor ascunse ne dezvăluie darul astrelor în funcție de zodia în care ne-am născut, un dar la care putem apela ori de câte ori avem nevoie.

Horoscopul puterilor secrete: Darurile Universului pentru fiecare zodie

Zodia Berbec: Puterea Adevărului

Știm că persoanele născute în zodia Berbec acționează, de multe ori fără să aibă un plan sau fără să stea prea mult pe gânduri și totodată, pe cât sunt de active, pe atât de mult emană un anumit calm și echilibru. Da, așa se întâmplă, pentru că persoanele născute în zodia Berbec dețin un puternic instinct al adevărului. Aceșți nativi nu au nevoie de un plan sau de o explicație pentru a ști că o anumită acțiune, direcție, decizie este potrivită pentru ei și cei dragi lor. Pur și simplu simt asta. Ei au instinctul dezchizătorilor de drumuri și au pueterea de a porni acolo unde alții nu ar merge, ei deschid uși nedeschise și au un curaj aparte, care îi caracterizează în tot ceea ce fac.

Citește și:

Sfatul astrologului: ascultă-ți și urmează-ți instinctul.

Zodia Taur: Darul Norocului

Taurii sunt persoane foarte muncitoare, dar cumva și comode, iar de multe ori munca lor vine fie din pasiune, fie din nevoie, dar întotdeauna mânată de o mare responsabilitate interioară.

Taurii mișcă roata norocului, au nevoie doar să proiecteze și să își spună dorințele în Univers, căci ușile li se vor deschide. Mai departe însă, ei au nevoie să muncească pentru a-și împlini visurile. Așa este destinul lor: sunt muncitori, puternici și primesc Darul Norocului.

Sfatul astrologului: doteste-ți cu adevărat și visul va deveni realitate!

horoscopul puterilor

Foto: By rafstory/shutterstock.com

Zodia Gemeni: Puterea Cuvântului

Poate că una dintre cele mai mari forțe ale interacțiunii este cuvântul. Cuvântul mângâie sau critică, exprimă iubire sau ură, umple golurile sufletului sau lasă răni adânci, mistuie memoria și aduce poezie.

Citește și:

Gemenii dețin puetera comunicării, puterea convigerii și a manipulării. Ei pot face ca oamenii să se simtă veseli și fericiți în jurul lor și devin, de multe ori, o companie de nelipsit sau un dușman de temut.

Sfatul astrologului: cuvântul este arma ta, dar nu îl folosi impulsiv!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc