Setari Cookie-uri

Ascult-o! Urmeaz-o! Aceasta este PUTEREA secretă a zodiei tale!

Fiecare dintre noi a simțit cu siguranță, măcar o dată, că are o anumită putere, una specială, care îl ajută și îl urmează atunci când are nevoie, când îi merge greu sau când ajutorul nu vine de nicăieri. Horoscopul mistic al puterilor ascunse ne dezvăluie darul astrelor în funcție de zodia în care ne-am născut, un dar la care putem apela ori de câte ori avem nevoie.

Zodia Rac: Darul înțelepciunii

Știm deja că nativii acestei zodii sunt iubitori, tandrii și totodată foarte sinceri, protectivi cu cei dragi și destul de sensibili. Și totuși, nativii Rac au o puetre aparte, aceea de a ineteleg lucrurile înainte de a se întâmpla, ca o premoniție. Totodată, aceșți nativi citesc sentimente celorlalți, le intuiesc. Poate și din acest motiv, adesea prietenia cu un Rac este pe viață, dacă acesta nu este mințit sau trădat.

Sfatul astrologului: ascultă-ți inima, chiar și când greșește!

horoscopul puterilor darul zodiei Foto: By agsandrew/shutterstock.com

Zodia Leu: Darul Orientării

Nativii Leu știu să obțină ceea ce își doresc, indiferent că este vorba despre dorințe financiare, materiale sau spirituale. Nu au doar curajul de a își urma visurile, ci reușesc mereu să găsească acea cărare a lor. Puterea lor interioară este cea a orientării. Astfel reușesc mereu să meargă pe unde își doresc, să nu se piardă în detaliile vieții, să își asculte chemările, să reușească să obține finanțele dorite și chiar să îi ghideze pe alții.

Citește și:

Nativii Leu pot fi lideri iubiți, care aduc rezultate foarte bune în comunitatea pe care o conduc cu altruism și dedicare.

Sfatul astrologului: Nu accepta ceea ce nu poți să duci!

Zodia Fecioară: Puterea Cunoașterii

Nativii Fecioara, dincolo de caracterul lor muncitor, de perfecționism și poate de umorul fin de care dau dovadă, rămân persoane mistuite de o curiozitate nesecată. Dorința de a cunoaște îi însoțește în toate domeniile, iar tocmai aici stă și puterea lor interioară. Prin cunoaștere își găsesc răspunsurile, își aleg prietenii și familia, își conturează valorile, își vindecă rănile. Prin cunoaștere dobândesc echilibru de fiecare dată când se găsesc în perioade dificile. Iar cunoașterea lor o pot da mai departe. Adesea nativii Fecioară, deși pot rămâne înconjurați de un mister anume, vor avea întotdeauna un cuvânt important de spus, fiind respectați sau poate chiar invidiați.

Citește și:

Sfatul astrologului: Ai curajul să spui ce simți!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc