Setari Cookie-uri

Ascult-o! Urmeaz-o! Aceasta este PUTEREA secretă a zodiei tale!

Fiecare dintre noi a simțit cu siguranță, măcar o dată, că are o anumită putere, una specială, care îl ajută și îl urmează atunci când are nevoie, când îi merge greu sau când ajutorul nu vine de nicăieri. Horoscopul mistic al puterilor ascunse ne dezvăluie darul astrelor în funcție de zodia în care ne-am născut, un dar la care putem apela ori de câte ori avem nevoie.

Zodia Capricorn: Puterea Dăruirii

Deși Capricornii sunt cunoscuți ca fiind cu picioarele bine înfipte în realitate și ca persoane foarte muncitoare și determinate, totuși cei care cunosc cu adevărat un Capricorn știu că cea mai mare putere a acestora este cea a dăruirii. Vom întâlni, de fapt vom descoperi, pentru că nu vor face zarvă din aceasta, așadar vom descoperi Capricornii implicați în proiecte umanitare, în proiecte științifice care schimbă lumea, în fruntea unor idei care au ca scop o viață mai bună, mai curată, mai civilizată, etică și cu tot ce poate fi mai bun. Nu e de mirare că îi putem găsi reprofilati pe ramuri ale medicinei sau psihologiei, intitatori în proiecte culturale și mai ales educaționale, în anteprenoriat pentru proiecte fără precedent. Pentru că au cu adevărat pueterea de a dărui lumii ceva minunat.

Citește și:

Sfatul astrologului: Teama uneori poate fi utilă, dar nu o lasă să stea la baza deciziilor tale! Alege din iubire!

Foto: By yurakrasil/shutterstock.com

Zodia Vărsător: Puterea Arhitectului

Este desenată o limita aici? Un Vărsător o va șterge și va crea alte granițe. Este împământenită o idee, deși realitatea nu îi mai aparține? Un Vărsător o va redefini. Cauți o părere autentică și te temi de aceleași răspunsuri? Întreabă un Vărsător, sigur are o viziune proprie. Cauți măsuri responsabile și eficiente? Cere-i unui Vărsător să regândească un tipar. Da, Varsatorii, deși sensibili, au puterea de a-și accepta vulnerabilitatea și de a recrea lumea, indiferent dacă este cea interioară sau exterioară. Un Vărsător nu va trece neobservat prin viața nimănui. Are o vobratie spirituală deosebit de înaltă, vibrația Maestrului, fiind arhitect al schimbării – o schimbare responsabilă, necesară, centrată pe nevoile umane reale, dezgolite de interese, nude în față adevărului.

Citește și:

Sfatul astrologului: Ceilalți au nevoie de tine. Încerca să nu îți rătăceșți drumul.

Zodia Pești: Darul Libertății

Lasă un Pește să fie liber și vei descoperi o lume cu totul nouă, pe care acesta ți-o deschide la picioare. V-ați contrazis vreodată cu un nativ Pești? Ei bine, cu toate argumentele pe care le poți aduce, constați că acesta are dreptate, oricât de absurdă suna părerea lui la început. Capacitatea acestor nativi de a vedea adevărul în ansamblul său va uimi de fiecare dată. Puterea interioară a cestor nativi este fără margini, dacă își vor descoperi libertatea! Pot schimba lumea în câțiva ani prin idei absolut fascinante, imaginația lor liberă și puterea de a vedea dincolo de concepții, prejudecăți și obișnuințe fac ca acești nativi să devină persoane pe cât de imprevizibile, pe atât de fascinante și respectate.

Citește și:

Sfatul astrologului: Descoperă-ți libertatea și vei crea Paradisul!

Foto articol: By Jozef Klopacka/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc