Setari Cookie-uri

Ascult-o! Urmeaz-o! Aceasta este PUTEREA secretă a zodiei tale!

Fiecare dintre noi a simțit cu siguranță, măcar o dată, că are o anumită putere, una specială, care îl ajută și îl urmează atunci când are nevoie, când îi merge greu sau când ajutorul nu vine de nicăieri. Horoscopul mistic al puterilor ascunse ne dezvăluie darul astrelor în funcție de zodia în care ne-am născut, un dar la care putem apela ori de câte ori avem nevoie.

Zodia Balanță: Puterea Magicianului

Oh, da! Nativii Balanță reușesc să găsească ițele destinului și să le manipuleze după dorințele și nevoile lor. Balanțele sunt adevărați maeștri în a-și crea singuri viața, ca un artist care pornește o întreagă opera de artă de la zero. Sunt persoane muncitoare, perseverente, romantice și foarte determinate, pe care le întâlnim adesea în situații care le fac fericite. Știm că o Balanță se va descurca mereu.

Sfatul astrologului: ai grijă ce îți doreșți, căci dorința ta s-ar putea îndeplini!

horoscopul puterilor cele 12 daruri Foto: By Benjavisa Ruangvaree Art/shutterstock.com

Zodia Scorpion: Puterea autovindecării

Precum pasărea Phoenix, nativii Scorpion pot renaște din cenușă, se pot vindeca din orice decepție, pot merge înainte chiar și când viața îi încerca greu. Puterea lor interioară este cea a vindecării! Pot fi sfătuitori de nădejde, pot găsi soluții pentru ei și pentru alții de a ieși din diverse perioade de criză și adesea ne dau impresia că sunt cele mai puternice persoane pe care le cunoaștem. Pe cât de puternice, pe atât de tandre și sensibile. Un prieten Scorpion este o comoară.

Citește și:

Sfatul astrologului: Lasă iubirea să îți călăuzească pașii!

Zodia Săgetător: Puterea Acțiunii

Acești nativi reușesc să realizeze imposibilul și au succes acolo unde, în mod normal, nimeni nu s-ar fi gândit la o soluție. Mai mult decât atât, ceea ce este special la această zodie este această putere de a acționa cu un optimism incredibil, chiar și în situații dificile, săgetătorii răzbesc prin negura imposibilului și merg mai departe! Au o forță interioară incredibilă de a face față destinului, de a intui oportunitățile, de a se descurca orice ar fi.

Sfatul astrologului: Mintea și sufletul sunt în armonie. Ai încredere!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc