Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI în luna august 2020: previziuni pentru fiecare zodie

Relațiile de iubire sunt favorizate în luna august 2020. Descoperă horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Berbec

Soarele tranzitează casa iubirii până pe 22 august, așadar aproape întreaga lună te vei bucura de influențele benefice ale acestuia.

Nativii implicați deja într-o relație de cuplu sau căsătoriți se vor lăsa pradă tandreții, romantismului, își vor dedica timpul liber cuplului și vor caută să își înțeleagă mai bine sentimentele. Așadar își vor copleși partenerul cu gesturi mici de iubire sinceră, cu cuvinte frumoase rostite din inimă, cu planuri și surprize menite să facă timpul în doi mai frumos. Vor readuce aventura în cuplu.

Pe de altă parte, pe cât sunt de dornici de aventură Berbecii, pe atât sunt de filosofici. Vor căuta în colțurile ascunse ale sufletului, vor medita, vor despica sentimentele pe care le trăiesc. De aceea, este posibil ca uneori să se simtă tulburăți, nesiguri, stângaci precum erau la vârsta adolescenței.

Citește și:

Nativii care nu sunt implicați într-o relație vor fi dornici de aventură, de noi experiențe, de a cunoaște noi persoane, însă nu sunt tocmai dispuși să înceapă o relație serioasă, de lungă durată. Au nevoie mai degrabă să se regăsească puțin îaninte de a porni la un drum lung în ceea ce privesc relațiile de cuplu. Cu toate acestea, nu este exclus ca Universul să le plănuiască o surpiză: să se îndrăgostească nebunește!

Da, pentru Berbeci se anunță o vară fierbinte!

horoscopul dragostei august 2020 Foto: By G-Stock Studio/shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Taur

Nativii taur vor avea o lună de vară tulburătoare. Cei implicăți deja într-o relație se vor vedea nevoiți fie să acționeze prin ceartă, fie prin schimbare – a doua opțiune este însă mai benefică. Vor descoperi că există unele diferențe față de partener care îi pot întrista sau alarma. Sau pot afla un secret vechi despre partenerul actual, care le tulbură impresia creată despre acesta și le zdruncină temelia încrederii în cuplu. Dacă situația nu este tocmai gravă, este recomandat ca Taurii să nu acționeze în niciun fel, ci să aștepte ca lucrurile să se limpezească, spre finalul lunii, când tranzitele astrale se mai liniștesc și Taurii se pot îndrepta spre echilibru, putând lua decizii corecte și responsabile.

Citește și:

Nativii singuri simt nevoia unei relații de cuplu, însă va fi destul de dificil să își găsească un partener în această perioadă. Nu trebuie însă să își piardă optimismul, ci doar să fie puțin mai deschiși, pentru ca ceilalți să îndrăznească să se apropie mai mult de ei. Cu alte cuvinte, Taurii trebuie să fie deschiși către o relație, dacă doresc să aibă șansa de a întâlni o persoană potrivită.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Gemeni

Nativii Gemeni trăiesc o lună a iubirii și a transformării relației. Își doresc mai mult să se simtă iubiți, dar totodată este bine să ofere la fel de mult pe cât cer. Au nevoie de afecțiune, de tandrețe, de înțelegere și acceptare în cuplu și chiar este posibil să aibă nevoie să fie ascultați de către partener. Vor avea tendința să își plângă apăsările, să povestească problemele din afară cuplului cu care se confruntă, de exemplu cele de la locul de muncă, să facă unele confesiuni. Deși par vulnerabili, este posibil ca tocmai prin aceste acțiuni și nevoi relația de cuplu să fie întărită și cei doi parteneri să își adâncească legăturile emoționale și intime.

Citește și:

Nativii singuri vor simți nevoia unei relații, însă, de data aceasta, deși sunt cunoscuți ca pasionați de acțiune și aventură, vor avea nevoie de o legătură tandră, echilibrată, profundă și sinceră. Astfel că nativii Gemeni își caută sufletul pereche în această lună și chiar au șansa să îl întâlnească.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc