Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI în luna august 2020: previziuni pentru fiecare zodie

Relațiile de iubire sunt favorizate în luna august 2020. Descoperă horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Rac

Luna august este una regenerantă și clarificatoare pentru nativii Rac. Deși ei se vor simți adesea tulburați, poate chiar frustrați sau înfuriați, totuși rezultatele acestei luni vor fi bune. De ce? Pentru că astrele îi pun în fața unui adevăr pe care l-au tot ignorat, iar acum nu se mai poate merge mai departe, așadar Racii se vor simți nevoiți să ia o decizie care le poate schimba cursul relației. Depinde de fiecare nativ în parte și de harta sa astrală personală interpretarea influențelor astrale. Așadar, pentru unii nativi, relațiile de cuplu se pot îmbunătăți, prin demascarea și rezolvarea unor probleme, iar în cazul altora poate să fie cazul unui final.

Nativii singuri pot întâlni cu ușurință o persoană interesantă, cu atât mai mult cu cât în această perioadă sunt foarte atrăgători. Totuși, nu se vor grăbi să se arunce într-o relație, pentru că Racii se află acum într-o perioadă în care caută echilibrul, iar excesele de orice fel nu le vor fi pe plac. Sunt precauți, responsabili și foarte sensibili, iar discuțiile cu un nativ Rac în această perioadă este bine să fie ghidate de diplomație.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Leu

Luna august este una controversată pentru nativii Leu. Aceștia devin introspecți, critici și mai greu de tolerat de către partenerul de viață. Mai mult decât atât, Leii trec acum printr-o perioadă de analiză intensă a relațiilor și a scopurilor în viață, dorind să facă o curățenie emoțională și să îndepărteze toate acele frustrări sau probleme care îi țîn pe loc sau chiar îi trag în jos.

Așadar, este posibil să deschidă subiecte foarte sensibile pentru cuplu sau să considere că, în anumite aspecte, au nevoie să își vadă de visurile lor sau alte valori pe care le consideră personale și nu legate de cuplu. Este posibil ca partenerul să interpreteze că Leul se distanțează, că dorește să rupă relația. Nu este tocmai așa, însă undeva Leul a lăsat prea mult de la el, iar acum simte că nu mai poate face asta. Este recomandat ca Leii să încerce să găsească cele mai bune soluții la problemele de cuplu cu care se confruntă și mai ales să nu se grăbească în luarea unor decizii dure.

Citește și:

horoscopul dragostei 2020 Foto: By nito/shutterstock.com

Nativii singuri nu simt neapărat nevoia implicării într-o aventură sau relație, ci mai degrabă „lucrează” la evoluția personală. Se pot înscrie la cursuri, își pot schimba locul de muncă, pot încerca să facă unele achiziții, iar dacă vor întâlni o persoană interesantă, nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație, până nu au analizat foarte bine viitorul acesteia.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Fecioară

Luna august îi îndeamnă pe nativii Fecioară la sinceritate cu ei înșiși. Așadar trebuie să își recunoască unele sentimente care îi leagă de trecut. Fie se găsesc într-o relație cu care nu mai rezonează de ceva vreme, fie au rămas blocați într-o fostă relație. În tot cazul, au ceva de încheiat cu trecutul și îi apasă emoțional și sentimental, putându-le încurca actuală relație. Este recomandat ca în această perioadă să nu se lase mânați de inimă, ci de minte, pentru că, sub impulsuri amoroase mai puțin echilibrate, pot face gesturi sau pot lua decizii pe care să le regrete mai tarziua. Așadar va trebui să fie sinceri cu ei și să ia cele mai bune decizii pentru viitorul relației actuale.

Citește și:

Nativii singuri simt nevoia de a se aventura într-o relație de dragoste, cu toate riscurile, de dragul emoțiilor intense. Se vor lăsa duși de val, vor savura clipa și vor scrie amintiri frumoase, indiferent dacă vor reuși să prindă startul unei relații de lungă durată sau nu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc