Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI în luna august 2020: previziuni pentru fiecare zodie

Relațiile de iubire sunt favorizate în luna august 2020. Descoperă horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Capricorn

Nativii Capricorni sunt adevărați maeștri ai relațiilor în această lună. Tocmai pentru că pun accent pe propria persoană, pe propriile reacții, pe îngrijirea personală, pe modul în care sunt ei ca oameni în raport cu ceea ce doresc să devină. Tot acest echilibru interior și dezvoltare emoțională pe care Capricornii o parcurg în această perioadă prezintă ecou și în relațiile acestora, cu precădere în viața de cuplu. Așadar partenerul lor poate descoperi un alt Capricorn, unul mai tandru, mai frumos, mai focusat pe viața în doi, mai cald și devotat. Relația de cuplu se va ridica la un nivel înalt în această perioadă, când Capricornii reușesc să întărească încrederea, emoția, tandrețea și dăruirea în cuplu.

Citește și:

Nativii singuri vor încerca să își întâlnească sufletul pereche, de aceea agenda acestora se va umple cu activități diverse care să îi ajute să întâlnească oameni noi sau să se integreze în grupuri de sportivi, artiști sau intelectuali. Pot să atragă cu ușurință sexul opus, pentru că în această lună a verii nativii Capricorn sunt mai sarmanți și mai romantici decât i-am cunoscut în ultimii ani. Așadar, șansa de a se implica într-o relație cu final fericit este mare, astrele îi susțin.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Vărsător

Nativii Vărsător devin romanticii zodiacului. Cei implicați deja într-o relație de cuplu își vor centra acțiunile pe viața intimă și calitatea timpului petrecut în doi, vor face eforturi să își înțeleagă partenerul și să îi împlinească nevoile, îl vor suprinde cu tandrețe și romantism, cu calmul cu care Vărsătorii reușesc să gestioneze discuțiile în contradictoriu, dar și cu căldura relațională de care dau dovadă.

Citește și:

Vărsătorii devin extrovertiți emoțional, ceea ce nu stă tocmai în caracterul lor, însă toate aceste influențe astrale nu fac decât să îi ajute să repare ce era fisurat în relația lor și să se apropie mai mult de partenerul de viață.

horoscop dragoste august 2020 Foto: By 4 PM production/shutterstock.com

Nativii singuri vor fi foarte atrăgători pentru sexul opus. Cu personalitatea lor aparte, intens rațională și intelectuală sau chiar artistică, nativii Vărsător vor avea un caracter magnetic pentru cei din jurul lor. Le va fi foarte ușor să se implice într-o relație, dacă asta își doresc, deși astrele ne arată că Vărsătorii caută în această perioadă echilibrul sentimental, o relație profundă, bazată pe responsabilitate și maturitate emoțională. Așadar, deși vor cunoaște mulți oameni noi, totuși nu se vor arunca în brațele unei aventuri.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Pești

Nativii Pești traversează și ei o perioada propice dragostei, încununată cu romatinsm, căldură emoțională și echilibru interior. Cei implicați într-o relație stabilă, bazată pe dragoste adevărată și respect reciproc, pot pune în această lună bazele unui viitor relațional minunat, pot face salturi imense în relație, de la achiziții de bunuri comune până la capacitatea extraordinară de a-și comunica nevoile și dorințele interioare, ceea ce ajută la rezolvarea unor conflicte mai vechi din cuplu.

În această lună se pot hotărî să pună temeliile unei familii, dacă nu au făcut-o încă, pot face achiziții în cuplu sau pot lua decizii importante despre viitorul pe termen lung al relației.

Citește și:

Nativii singuri vor fi foarte atrăgători pentru sexul opus, iar astrele le surâd și le oferă șansa de a întâlni persoană potrivită, cu care să închege o relație puternică, stabilă pe termen lung. Practic, nativii singuri își pot întâlni sufletul pereche în această lună și pot pune bazele unei relații cu adevărat minunate.

Foto articol: By George Rudy, By Song_about_summer/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc