Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI în luna august 2020: previziuni pentru fiecare zodie

Relațiile de iubire sunt favorizate în luna august 2020. Descoperă horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Balanță

Nativii Balanță se vor vedea nevoiți să găsească echilibrul între pofta de aventură și nevoile reale ale relației în care sunt implicăți. Chiar dacă vor fi tentați să viseze cu ochii deschiși la aventuri de cuplu ca în filme, totuși este posibil ca așteptările lor să nu se întâmple în realitate. Astfel că uneori se pot simți morocănoși, pot deveni critici sau pot face gesturi adolescentine, de dragul de a stârni valurile iubirii. Dacă partenerul este înțelegător, atunci aceste impulsuri ale nativilor Balanță pot fi transformate în aventuri interesante în cuplu, evitând astfel tensiunile și cearta. De asemenea, nativii Balanță trebuie să se abțină din a da de înțeles că relația actuală de cuplu și felul în care decurge aceasta nu ar fi suficient pentru ei. Dacă nu acționați cu moderație, puteți răni partenerul de viață prin cuvintele și acțiunile voastre.

Citește și:

Nativii singuri vor căuta aventură, vor dori să traisca o dragoste ca în filme, cu peripeții, dovezi de iubire, declarații și multe emoții. Caută suspansul și nu e chiar greu să îl găsească. Se pot îndrăgosti nebunește și pot avea o lună august intensă și palpitantă.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Scoprion

Nativii Scorpion se bucură de o lună august romatica, în care vor încerca să își consolideze relația. Astfel că vor propune diverse activități de cuplu, vor plănui mici surprize pentru persoana iubită și vor căuta să aducă aventura în relație. Fie plănuiesc un concediu interesant, fie pur și simplu reușesc să transforme weekend-urile în minivacanțe de neuitat.

Spre finalul lunii este posibil ca nativii Scorpion să se simtă mai tensionați, de aceea pot fi mai impulsivi atunci când apar diferențe de opinii în cuplu. Cu răbdare și diplomație se pot evita discuțiile în contradictoriu.

Citește și:

horoscopul dragostei 2020 Foto: By Marjan Apostolovic/shutterstock.com

Nativii singuri caută o dragoste romantică, specială, experiențe nemaitrăite. Așadar este posibil să se simtă atrași de persoane foarte diferite, poate din alte țări, alte culturi, însă trebuie să ia aminte că diferențele atât de mari sunt greu de întreținut și pot cădea pradă unei decepții. În tot cazul, vor avea parte de aventură, de emoții tari și amintiri foarte frumoase în această lună august.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2020: zodia Săgetător

Nativii Săgetător trăiesc intens în ceea ce privește planul dragostei. În această lună, cei implicați deja într-o relație vor avea poftă de aventură, poate un concediu, poate câteva zile în care își doresc să facă ceva nou împreună cu partenerul de viață. Este posibil să fie și impulsivi, de aceea trebuie să aibă grijă cum tratează tensiunile din cuplu, căci se pot solda cu certuri de proporții.

Citește și:

Atenție la dorința de aventură puternică pe care o resimțiți, căci este posibil să vă arunce în brațele altei iubiri, una trecătoare, dar cu urmări negative în relația de cuplu stabilă pe care o aveți. Sunt tentații de tip "sirenă", totul pare minunat, dar apoi se dovedește a fi o alegere regretabilă, pentru că nu se finalizează cu o relație profundă. Cu alte cuvinte, Săgetătorii trebuie să aibă grijă să nu reacționeze prin despărțire după o ceartă importantă, căci pot regreta această alegere și să nu își arunce ochii în alte zări, caci pot răni profund partenerul. Indicat este să ia o decizie spre finalul lunii, când furtuna emoțională se mai liniștește.

Nativii singuri sunt dornici de iubire, își vor căuta sufletul pereche și chiar vor plănui unele activități unde pot întâlni persoane noi, în speranța că își vor găși perechea. Șansele de a întâlni o persoană interesantă sunt mari, iar Săgetătorul nu va ezita să facă primul pas.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc