Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în luna Septembrie 2020: Previziuni astrale pentru fiecare ZODIE

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Multe blocaje din viața sentimentală se ridică, iar astrele aduc energie și romantism în relațiile de dragoste. Descoperă previziunile astrale pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Gemeni

Luna septembrie se anunță plină de peripeții pe plan amoros pentru nativii Gemeni. Aceștia au șarm, sunt veseli și cuceresc ușor persoanele din jurul lor cu aerul degajat și simțul umorului de care dau dovadă.

Nativii implicați deja într-o relație devin foarte romantici, alocă timp vieții de cuplu, organizează mici surprize pentru partenerul de viață și răspund cu tandrețe provocărilor din cuplu. Astfel că relația nativilor Gemeni tinde să se îmbunătățească de la o zi la alta, se repară tot ce era „fisurat” în conexiunea celor doi parteneri, își rezolvă conflictele și nemulțumirile mai vechi și chiar reușesc să aibă planuri de viitor împreună.

Nativii singuri au succes în dragoste, cuceresc cu ușurință și chiar au șansa să își găsească perechea în această lună. Multe blocaje se ridica, vor cunoaște multe persoane noi și se pot îndrăgosti nebunește, cu fluturi în stomac și nopți de insomnie și emoție.

Citește și:

Horoscopul dragostei septembrie 2020 Foto: By agsandrew/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Rac

Nativii Rac sunt favorizați astral în luna septembrie, în ceea ce privește dragostea.

Nativii implicați deja într-o relație de cuplu se vor simți echilibrați și împliniți emoțional, așadar și reacțiile lor în cuplu vor fi pe măsură. Astfel, își vor păstra calmul în discuțiile contradictorii, vor aborda cu blândețe problemele din cuplu, vor căuta soluții acolo unde întâlnesc blocaje și își vor dedica o bună parte din timp relației. Vor fi tandri și romantici cu partenerul, calzi și deschiși, ceea ce va ajuta mult la întărirea conexiunii dintre parteneri.

În ceea ce privește norocul în dragoste al nativilor singuri, putem spune că acesta atinge cote maxime în luna septembrie. Nativii Rac au șansa să își întâlnească sulfetul pereche, am putea spune că se deschide o poartă astrală și nativii au acum șansa să își găsească un partener potrivit, să înceapă o relație stabilă, de durată, care ar putea finaliza prin căsnicie. Este însă recomandat ca nativii să nu refuze oportunitățile de a cunoaște noi persoane, doar așa pot „intra” pe această poartă astrală și se pot bucura de norocul în dragoste pe care Universul îl aduce asupra lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc