Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în luna Septembrie 2020: Previziuni astrale pentru fiecare ZODIE

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Multe blocaje din viața sentimentală se ridică, iar astrele aduc energie și romantism în relațiile de dragoste. Descoperă previziunile astrale pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Vărsător

Viața amoroasă a nativilor Vărsător este una minunată în luna septembrie, aceștia vor avea parte de armonie în cuplu, de mici surprize din partea perosanei iubite, dar și de admirația acesteia. Vor fi senzuali și mai romantici decât le stă în caracter, acordând mai multă atenție cuplului și familiei. Au nevoie să repare fisurile din relație și să restabilească o conexiune profundă cu partenerul de viață, așadar nu vor sta cu mâinile în sân, ci vor trece la treabă.

Își vor organiza mai bine timpul, astfel să reușească să îi ofere persoanei iubite atenția cuvenită, vor fi calmi și binevoitori, blânzi în discuții și maturi emoțional. Relația de cuplu a nativilor Vărsător se poate îmbunătăți considerabil în luna septembrie, recuperând toate momente grele și tensionate care s-au ivit de-a lungul anului.

Citește și:

Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă, care se va îndrăgosti de ei și îi va invita în viața sa. Cu tact, diplomație și sensibilitate, nativii Vărsător pot începe o relație foarte frumoasă în această lună, însă au nevoie ca ei să se simtă echilibrați emoțional pentru a putea face acest pas.

Horoscopul dragostei septembrie 2020 Foto: By chairoij/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Pești

Natvii Pești vor simți un puternic impuls în ceea ce privește intimitatea și viața amoroasă în această lună. Sunt deschiși să intervină în relația pe care o au, să readucă romantismul în cuplu, să își surprindă partenerul de viață cu mici gesturi și cadouri menite să demonstreze afecțiunea, vor fi calmi și maturi emoțional. Mai mult decât atât, nativii Pești vor avea puterea să deschidă unele subiecte sensibile în cuplu, rămase nesoluționate, abordând aceste teme cu blândețe și calm. Astfel pot rezolva multe din problemele de cuplu în această lună.

Citește și:

Nativii singuri au șansa să își găsească sufletul pereche în această lună, au însă nevoie să îndrăznească să facă primul pas. Este necesar să rămână activi social, chiar și în mediul online, pentru a putea lăsa deschise căile de a cunoaște noi oameni, de a stabili noi relații. Este o luna cu noroc în dragoste pentru nativii Pești.

Foto articol: By chairoij/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc