Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în luna Septembrie 2020: Previziuni astrale pentru fiecare ZODIE

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Multe blocaje din viața sentimentală se ridică, iar astrele aduc energie și romantism în relațiile de dragoste. Descoperă previziunile astrale pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Săgetător

Nativii Săgetător vor simți un impuls al acțiunii și al aventurii în această lună, pur și simplu vor fi plini de viață, dornici de afirmare, dar totodată avizi după admirația celor din jur. Așadar, este posibil ca totodată, pe cât de plini de avânt se simt, pe atât de surprinși să fie atunci când partenerul de viață se poate simți neglijat sau chiar ofensat de unele aciuni ale nativului Săgetător. Prin urmare, cei care sunt implicați într-o relație, vor trăi sentimente contracdictorii, de libertate și voie bună pe de o parte, și de dezamăgire și culpă pe de altă parte.

Aceste scenarii la polul opus vor aduce oboseală în viața nativilor spre final de lună, dar și un șir de fisuri proaspete în relație, pe care se vor vedea nevoiți să le rezolve, într-un fel sau altul. Luna septembrie le aduce nativilor impulsul dragostei, dar va trebui să îl gestioneze cu grijă și maturitate.

Citește și:

Nativii singuri își vor dori aventură, vor căuta distracție și experiențe frumoase și intense, așadar nu este exclus să se îndrăgostească, să cunoască mulți oameni, să călătorească sau să facă drumeții, să descopere locuri noi. Au poftă de viață, energie și mult umor, le va fi ușor să rămână în centrul atenției și chiar vor profita de toate oportunitățile pe care astrele le aduc.

Horoscopul dragostei septembrie 2020 Foto: By Jorm S/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Capricorn

Nativii Capricorn se bucură de o lună septembrie romantică, echilibrată, armonioasă pe plan sentimental. Aceștia încetinesc ritmul de muncă și se îndreaptă mai multe spre relație și familie, spre calitatea timpului petrecut cu persoana dragă. Așadar, vor caută să organizeze mici excapade relaxante și benefice relației, vor ieși împreună cu partenerul de viață, doar ei doi sau familia, vor caută să aprofundeze conexiunea cu persoana dragă, iar dragostea dintre cei doi va deveni mai puternică.

Citește și:

Deși nu este tocmai caracteristica lor forte, Capricornii vor fi mult mai tandri decât obișnuiesc, focusați pe bunul mers al casei și își vor lua responsabilități în cuplu, degajând astfel persoana iubită de diverse activități și sporind încrederea dintre cei doi parteneri.

Nativii singuri vor avea tendința să se arunce în prima posibilitate de legătură romantică ce le va ieși în cale. Sunt dorinici de aventură, însă totodată caută și un partener de suflet, de aceea luna septembrie le va aduce pe de o parte aventuri și experiențe intense, dar pe de altă parte sentimente de neîmplinire emoțională. Cu puțin noroc și implicare, unii dintre nativi pot începe acum o relație de lungă durata.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc