Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în luna Septembrie 2020: Previziuni astrale pentru fiecare ZODIE

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Multe blocaje din viața sentimentală se ridică, iar astrele aduc energie și romantism în relațiile de dragoste. Descoperă previziunile astrale pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Leu

Nativii Leu vor fi percepuți ca un diamant strălucitor, toți cei din jur întorcând privirile pentru a-i admira. Aceste reacții pot stârni gelozia partenerului de cuplu, mai ales dacă nativii Leu dau curs acestor atenții, ceea ce nu este exclus să se întâmple, căci lor le place să se afle în centrul atenției și să se bucure de admirația pe care cei din jurul lor le-o arată.

Deși sunt atrăgători, plini de șarm, totuși este posibil ca aceste „trăsături” să le aducă și necazuri. Depinde mult de relația în care se află, de cât au reușit să construiască în cuplu, de încrederea pe care au câștigat-o în fața partenerului de viață.

Dacă nativii Leu se află într-o relație de cuplu puternică, bazată pe sentimente profunde, respect și experiențe pozitive, atunci pur și simplu se vor bucura de succesul pe care îl au în relații. Dacă se găsesc însă într-o conexiune fragilă, recentă, sau aflată în impas, după o perioadă de certuri și instabilitate emoțională, atunci este posibil ca luna septembrie să adâncească problemele din cuplu și chiar să producă o ruptură.

Citește și:

Nativii singuri vor avea, desigur, succes nebănuit în relații. Sfatul nostru este să nu se arunce de la primii fluturi în stomac, ci să analizeze mai bine compatibilitatea cu un posibil partener, pentru a nu regreta mai târziu deciziile luate acum. Au șansă mare să înceapă o relație, să trăiască povești de dragoste demne de un roman savuros, cu experiențe minunate și emoții trăite intens. Dacă sunt foarte hotărâți, chiar pot să pună la cale căsătoria!

Horoscopul dragostei septembrie 2020 Foto: By Benjavisa Ruangvaree Art/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Fecioară

Luna septembrie aduce maturitate emoțională pentru nativii Fecioară. Nu că ar fi fost imaturi, acesta nu este cazul nativilor Fecioară, ci poate că s-au confruntat cu o perioada de neclaritate, de instabilitate, vulnerabilitate. Acum își clarifică trăirile interioare, își identifică blocajele, reușesc să găsească soluții pentru a se reechilibra sentimental și spiritual și își găsesc puterea interioară.

Citește și:

Toate aceste vești bune vor avea ecou și în viața de cuplu, unde nativii Fecioară devin mai calmi, blânzi și tandri, afectuoși și romantici, dar totodată își păstrează sinceritatea și luciditatea. Nativii Fecioară implicați deja într-o relație vor participa intens la reechilibrarea vieții de cuplu, prin toate gesturile, acțiunile și reacțiile lor, menite să încurajeze partenerul și să îl facă pe acesta să se simtă iubit, apreciat, valoros în fața Fecioarelor. Așadar, nativii pot trăi clipe foarte furmoase în cuplu în luna septembrie.

Ba mai mult, pot face pasul spre căsătorie sau spre a se muta împreună.

Nativii singuri au șansa să înceapă o relație serioasă, deși nu se vor grăbi foarte tare în acest sens, dar nici nu vor refuza oportunitățile pe care viața le scoate în calea lor. Vor fi însă echilibrați, maturi, sinceri, rămânând totodată deschiși să iubească, să dăruiască, să trăiască clipa.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc