Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2021 pentru fiecare zodie în parte: mai multă iubire și mai mulți bani

Luna mai deschide un portal către multe luni ce vor urma, fiind un ghid și un cuprins pentru toate provocările pe care le vom întâlni pentru aproape un an și jumătate înainte. Așadar, aceasta lună devine importantă pentru noi din punct de vedere astrologic, ne deschide drumuri noi și ne adâncește probleme mai vechi. Suntem provocați să muncim pentru a ne atinge visurile, să luăm decizii cu atenție, să ieșim din compromisurile nefavorabile și să iubim mai mult.

Horoscop mai 2021: Berbec

Luna mai le aduce nativilor Berbec romantism și șarm. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche, pot descoperi o persoană interesantă aflată destul de aproape de ei, cum ar fi printre vecini, colegi sau persoane cu care călătoresc împreună și față de care n-au avut ochi până acum.

Cei implicați deja într-o relație vor dori să aprofundeze legătura cu persoana iubită, să petreacă mai mult timp alături de aceasta, poate chiar să îi ofere mici cadouri sau o excursie în care să își reîncarce energia în cuplu.

În plan finaciar, lucrurile par să meargă foarte bine. Nativii Berbec comunică excelent, sunt activi și implicați, creativi și convingători, așadar pot încheia contracte profitabile și pot aduce un plus veniturilor.

Citește și:

Este recomandat să nu amâne semnarea unor colaborări, căci din luna Iunie lucrurile par să se complice și să nu mai fie totul atât de ușor de obținut.

Horoscop mai 2021 berbec Foto: Angelina Egorova/Shutterstock.com

Horoscop mai 2021: Taur

Nativii Taur sunt favorizați în aceasta lună pe plan profesional, unde își pot spori câștigurile și parteneriatele, iar cei care doreau să își deschidă o afacere, pot avea acum ocazia să înceapă să își pună în practică visul.

În plan amoros, nativii sunt plini de șarm, romantici și jucăuși, atrag cu ușurință atenția sexului opus și pot începe o relație interesantă. Astrele le recomandă puțină prudență, căci unii parteneri caută alte interese, cum ar fi cele materiale, iar din această cauză nativii ar putea suferi unele dezamăgiri.

Citește și:

Cei implicați deja într-o relație își vor dori mai mult timp pentru viața în doi, vor deveni romantici, grijulii și buni susținători ai partenerului de viață, ceea ce va conduce la revitalizarea relației de cuplu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc