Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2021 pentru fiecare zodie în parte: mai multă iubire și mai mulți bani

Luna mai deschide un portal către multe luni ce vor urma, fiind un ghid și un cuprins pentru toate provocările pe care le vom întâlni pentru aproape un an și jumătate înainte. Așadar, aceasta lună devine importantă pentru noi din punct de vedere astrologic, ne deschide drumuri noi și ne adâncește probleme mai vechi. Suntem provocați să muncim pentru a ne atinge visurile, să luăm decizii cu atenție, să ieșim din compromisurile nefavorabile și să iubim mai mult.

Horoscop mai 2021: Gemeni

Nativii Gemeni se simt în elementul lor în aceasta lună. Sunt comunicativi, spontani și creativi, atrăgători și descurcăreți, astfel că vor avea succes pe toate planurile.

La locul de munca și în afaceri sunt favorizați astral, devin astfel norocoși și reușesc fie să avanseze în post la locul de munca sau să își găsească un job după placul inimii, fie vor semna parteneriate sau contracte ce le vor aduce noi câștiguri în viitorul apropiat.

În plan amoros, cei singuri pot începe o relație interesantă, din care vor avea multe de învățat, iar alături de această persoană vor clădi multe lucruri frumoase.

Cei implicați deja într-o relație vor încercă să reînvie flacăra pasiunii, unii dintre aceștia ar trebui să fie chiar atenți, căci ispita îi poate îndemna să calce strâmb. Au nevoie de aventură, își doresc să iasă din rutină și pot pune la cale ieșiri din cotidian alături de persoana iubită.

Citește și:

horoscop mai 2021 rac Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop mai 2021: Rac

Luna mai se resimte mai degrabă ca un mentor astrologic pentru nativii Rac, care nu sunt lăsați să lenevească în ceea ce privește rezolvarea unor probleme, fie acestea mai vechi sau nou apărute.

Așadar, în planul carierei, deși nativii simt nevoia să reducă ritmul, să fie mai rezervați înainte de a vorbi sau de a lua decizii, totuși situația îi împinge către afirmare, determinandu-i să fie vocali chiar și atunci când nu ar dori aceasta. Nativii se pot confrunta cu situații noi sau experimentează nevoia de acomodare pe un proiect nou.

În relație, blocajele mai vechi revin acum în prim plan, iar nativii trebuie să participe activ la rezolvarea acestora. Așadar sunt nevoiți să încerce să comunice eficient, să dea mai multă importanță vieții de cuplu, distracției în doi, romantismului, dar și rezolvării unor probleme care, desi sunt materiale sau organizatorice, se reflectă asupra relației de cuplu.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc