Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2021 pentru fiecare zodie în parte: mai multă iubire și mai mulți bani

Luna mai deschide un portal către multe luni ce vor urma, fiind un ghid și un cuprins pentru toate provocările pe care le vom întâlni pentru aproape un an și jumătate înainte. Așadar, aceasta lună devine importantă pentru noi din punct de vedere astrologic, ne deschide drumuri noi și ne adâncește probleme mai vechi. Suntem provocați să muncim pentru a ne atinge visurile, să luăm decizii cu atenție, să ieșim din compromisurile nefavorabile și să iubim mai mult.

Horoscop mai 2021: Săgetător

Luna Mai este o adevărată provocare pentru nativii Săgetător, atingând mai multe planuri ale vieții: amoros, financiar și personal (prin sănătate).

Nativii, mai ales după 10 mai, vor gândi profund relația de cuplu pe care o au sau pe care și-o doresc și vor lua măsuri în favoarea lor. Unii pot pune capăt relației, alții pot merge mai departe prin căsătorie sau planificarea unui copil, iar cei singuri sunt dispuși să facă eforturi pentru a întâlni persoane noi și a creste șansa de a construi o relație amoroasă.

Cei singuri pot deveni insistenți în ceea ce privește dorința de a cuceri peroana de sex opus, de aceea astrele recomandă prudență, răbdare și diplomație.

În privința banilor și carierei, nativii se văd nevoiți să muncească pentru fiecare căștig în parte, iar cei care au afaceri personale pot munci cot la cot cu angajații. Vor avea câștiguri muncite, nu foarte mari, însă în general nativii vor fi „pe plus”.

Citește și:

Un alt aspect care îi interesează în mod deosebit este reprezentat de sănătate și formă fizică, astfel că nativii, puși pe schimbări mari în viața lor, pot adopta un stil de viață mai sănătos, ceea ce, în ansamblu reprezintă un aspect pozitiv al lunii mai.

horoscop mai 2021 capricorn Foto: Angelina Egorova/ Shutterstock.com

Horoscop mai 2021: Capricorn

În plan sentimental, luna mai este una frumoasă, cu atmosferă plăcută și armonioasă în cuplu, unde domină înțelegerea, veselia, calmul și romatismul. Partenerii se apropie mai mult și împreună fac față mai ușor încercărilor vieții.

Cei singuri pot întâlni o persoană interesantă, însă dacă se leagă firul dragostei, vor începe mai degrabă prin prietenie, căci nativii simt nevoia să nu se grăbească, aceștia căutând o legătură puternică, empatică.

Citește și:

În planul carierei, nativii pot întâmpina unele blocaje la locul de muncă sau în ceea ce privește achiziții, plăți, încasări. Atragem atenția asupra fraudelor, luați atent decizii în privința banilor, pentru a nu fi păcăliți.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc