Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2021 pentru fiecare zodie în parte: mai multă iubire și mai mulți bani

Luna mai deschide un portal către multe luni ce vor urma, fiind un ghid și un cuprins pentru toate provocările pe care le vom întâlni pentru aproape un an și jumătate înainte. Așadar, aceasta lună devine importantă pentru noi din punct de vedere astrologic, ne deschide drumuri noi și ne adâncește probleme mai vechi. Suntem provocați să muncim pentru a ne atinge visurile, să luăm decizii cu atenție, să ieșim din compromisurile nefavorabile și să iubim mai mult.

Horoscop mai 2021: Leu

Pentru nativii Leu, în luna mai totul pare să fie supradimensionat. Astfel că emoțiile lor, ca și pornirile, vor fi intense și greu se stăpânit, vor avea noroc la bani, dar și cheltuieli pe măsură, vor simți nevoia să se dezvolte atât în plan personal, cât și amoros și financiar.

Este o lună foarte dinamică pentru acești nativi, care parcă au descoperit sacul fară fund al energiei și creativității.

În cuplu doresc să reînvie pasiunea, sunt dedicați și activi, romantici și implicați, pun la cale tot felul de momente frumoase și neașteptate pentru partenerul de viață. Cei singuri se pot aventura în relații, dar astrologii atrag atenția că sunt mânați de simțuri și pasiune și că este posibil ca mai tărziu să sufere dezamăgiri.

Citește și:

La locul de muncă nativii Leu ies ușor în evidență, se afirmă prin idei noi, putere creativă și de muncă, sunt convingători și pot demara noi proiecte sau pot semna parteneriate profitabile în viitorul apropiat.

horoscop mai 2021 leu Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Horoscop mai 2021: Fecioară

Nativii Fecioară traversează în această lună o perioadă de detensionare și de curățenie interioară, în activități și în relații deopotrivă. Cântăresc relația de cuplu, iau hotărâri, poate chiar radicale, despre viitorul relației, analizează și legăturile cu prietenii și de decid cu cine vor împărți din timpul, energia și resursele lor. Vor gândi lucid și în favoarea lor, astfel că aceste schimbări, deși pot fi importante, le vor aduce un plus în viață și în timpul personal.

Citește și:

În ceea ce privește munca și cariera, nativii Fecioară sunt favorizați astral, au noroc la bani și se implică în muncă cu perfecționismul de care doar ei știu să dea dovadă. Rezultatele nu întârzie să apară. Pot avea câștiguri suplimentare sau pot avansa la locul de muncă.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc