Setari Cookie-uri

Astrologie: Secretul succesului in functie de zodie

Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti Asul din maneca cu care poti sa castigi?

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?

BERBEC

Atuul tau principal: Initiativa!

Ai curajul sa intreprinzi lucruri noi ceea ce te face sa poti profita de oportunitatile din jur. Un avantaj al tau este ca in general te misti mai repede decat ceilalti si ajungi inainte de ei la locul dorit. Spiritul tau competitiv crescut te face sa faci fata bine concurentei care apare in orice domeniu profesional. Combativitatea te ajuta sa iti aperi interesele proprii. Energia pe care o posezi iti asigura un loc fruntas.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa fii numarul unu, primul pe orice domeniu! Sa ai mereu provocari noi si un loc de munca unde poti sa avansezi.

TAUR

Atuul tau principal: Incapatanarea!

Pornesti greu la drum, dar odata ce ti-ai setat un obiectiv nu mai renunti. De multe ori castigi nu din cine stie ce filosofie de viata privitoare la perseverenta ci din simpla incapatanare, mai ales daca cei din jur vor sa te convinga sa renunti la acel lucru. Un avantaj al tau este ca descoperi usor locul de unde vin bani si unde sunt ascunse afacerile profitabile. Esti foarte pragmatic si te intereseaza sa vezi castigul, de aceea nu poti fi dus de nas. Nu lasi nimic din mana ci adaugi mereu la ceea ce ai acumulat deja.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa ai mereu un castig cat mai mare cand inchei orice afacere sau negociere! Visul tau este sa nu iesi niciodata in pierdere. Sa ai un camin confortabil si cat mai multe posesiuni in bunuri mobile si imobile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc