Setari Cookie-uri

Astrologie: Secretul succesului in functie de zodie

Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti Asul din maneca cu care poti sa castigi?

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa urci pe scara ierarhica si sa iti ridici statutul social si economic. Sa nu ai pierderi. Sa ai o stabilitate in cariera. Sa fii respectat de cei din jur pentru realizarile tale.

VARSATOR

Atuul tau principal: Viziunea!

Optimismul te caracterizeaza si idealismul. Pentru tine nimic nu este imposibil. Ceilalti vor spune despre tine ca esti norocos, dar de fapt acest spirit optimist te face sa gasesti mereu o portita spre succes. Originalitatea ta este un alt atu pentru care vei fi apreciat. Tu ai mereu idei nou, vrei sa faci altceva decat este deja in mod obisnuit. Aceasta deschidere a ta spre nou iti aduce succesul.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa fii liber, independent si sa nu iti comande nimeni. Sa ai activitati interesante si lipsite de rutina. Sa poti experimenta tot ceea ce iti imaginezi tu in mintea ta.

PESTI

Atuul tau principal: Credinta!

Esti o persoana profunda si idealista. Adesea visezi cu ochii deschisi si aceste vise te ajuta sa gasesti calea potrivita pentru tine. Forta pe care o culegi din idealurile tale este puternica. Trebuie doar sa te increzi cu toata taria in ceea ce iti doreste inima si se va implini. Ai ajutor Divin in tot ceea ce intreprinzi si o foarte buna legatura spirituala cu Ingerul Pazitor. Tu doar trebuie sa te rogi din adancul sufletului si Dumnezeu iti va trimite ceea ce l-ai rugat, orice ar fi acel lucru.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa iti indeplinesti visele si idealurile. Sa ai parte de iubire. Sa te poti inconjura de arta si de tot ceea ce este frumos si divin. Sa poti ajuta oamenii care au nevoie de tine.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc